Elfogadhato hogy az aposom fogdos?
vagy azt is mondhatnád,hogy: apuka! mostantól ütögesse a anyukáét. (vagy ahogy hivod őket)
a lényeg a hangsúlyon van! azt érezze,hogy ezt komolyan mondod nem csak viccelődsz.
Az ilyen kényes helyzetekbe legyél határozott
NE hagyd magad !!! Ez egyre rosszabb lesz, hidd el !! A nagyszülökkel meg máshol is tudtok találkozni, pl. odamentek, de nem mentek be, hanem elviszitek őket mondjuk étterembe, vagy sétálni !
Nálunk még ennél is durvább volt !! Az 60 éves apósom nője meghalt és pár hónap múlva koszban úszott az egész ház, mondtam a páromnak, menjünk át egy hosszú hétvégére, kitakarítom az egész házat szegénynek .... és amikor éppen a a konyhát takarítottam, a párom meg kint volt az udvaron...odajött felkiáltott hogy "Végre egy nő a háznál" két oldalról megfogta a fejem, magához rántott és legalább két másodpercre a szájamra szorította a száját !!!! UNDORÍTÓ !!!!!!!!!!!!! Amikor elengedett, REFLEXBŐL lekevertem neki egy pofont és kirohantam a házból ..... megkerestem a páromat a kertben és Ordítva !!! elmodtam neki, hogy AZONNAL szedje össze a cuccát, meg az enyémeket is a házban, mert a Primitív Vén Szaros Apucikája ENGEM CSÓKOLGAT A KONYHÁBAN !!! EZÉRT ÉN SOHA TÖBBET AZ ÉLETBEN NEM TESZEM BE IDE A LÁBAM A VÉN SZATÍRHOZ !!!! A párom azonnal berohan a házba és mindent kihozott , addig én a slaggnál sikáltam a szám !! Beültünk a kocsiba és elhajtottunk, azóta a párom többször volt már nála /hisz mégis az apja, bár emiatt már ő is elég ritkán meg / NÉLKÜLEM !
Ismerős a helyzet, csak nekem nem apósom, hanem mostohaapám csinált hasonlókat, mikor 12 éves voltam. Aztán ez odáig fajult, hogy egy reggel majdnem megerőszakolt.
Ne hagyd magad, akár részeg, akár nem. Én csak azt tudom javasolni, ha a nagyszülőket mész meglátogatni, fogd rövidre a látogatást, hogy minél kevesebbet legyél náluk. Mint írtad, nincs már neki sok hátra, aztán felé se kell nézned, majd megy a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!