Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elfogadhato hogy az aposom...

Elfogadhato hogy az aposom fogdos?

Figyelt kérdés
Akárhányszor megyunk aposékhoz mindig rácsap a fenekemre, vagy ha diszesebb nyakláncom van akkor odajon és direkt megfogja a láncot, hogy milyen szép kozben bámul be a dekoltázsomba. Páromat nem zavarja, azt mondja orul neki hogy az apja is kíván. Anyosomat zavarja, de nem teszi szova. mit tegyek?

2013. szept. 8. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
72%

azért drágám, mert 21 vagy és nem 2 éves!

2éveseket szoktak a térdükre ültetni az emberek...

Téged meg após próbál a "térdére" ültetni, mondd kicsit sem érzed benne a cikit?

2013. szept. 8. 15:38
 42/81 A kérdező kommentje:
de pontosan tudom, hogy gáz. pontosan ezért írtam ki a kérdést, tanácsot kérek hogy mit tegyek. mondtam már neki, elloktem magamtol, férjem is szolt már rá, hazajottem egy ilyen eset után, nem mentem oda tobb mint 4 honapig, de semmi nem hasznal. írtam azt is, hogy csak a nagymama miatt járok oda.
2013. szept. 8. 15:44
 43/81 anonim ***** válasza:
Semmi sem használ? Nem is próbálsz semmit, szólj rá, határozottan, vagy kérdezd meg, hogy nem kellemetlen-e neki, hogy ezt a felesége is látja? És igen, a helyedben a pároddal is szakítanék és keresnék valaki olyat, aki tisztel annyira, hogy ezt ne engedje.
2013. szept. 8. 16:05
 44/81 anonim ***** válasza:
100%

Vicces..Szerintem tényleg nem ártana a saját lábadra állni.

Sok mindent lehet tenni,mint azt már le is írták.Lehet nem itt kéne írogatni,hanem megtenni amiket itt leírtak,és talán változna a helyzet,ha nem akkor meg dobni a pasit,és az egész családot.Azért ez tényleg nem normális.

Ha házasok vagytok,szeretitek egymást,miért nem ültök le otthon,és beszélitek meg,hogy ez téged igen is zavar,és nem fogsz többet menni ha nem változik a helyzet? Nem is értem..Tényleg kis tutyi mutyi gyáva vagy,és meghúzod magad ( már bocs ). Lehet,hogy nem akarsz veszekedni stb,de azért ezt biztos nem tűrném el.

2013. szept. 8. 16:08
 45/81 anonim ***** válasza:
100%

A párod szégyellje magát. Gyáva. Az apja főleg szégyellje magát. Vén kéjenc.

Szóvá tenném, sőt, az anyósom előtt tenném szóvá: "nem szeretem, ha ütögetnek". Ha

közelebb hajol, elfordulnék, és tüntetőleg odaállnék, ülnék anyósom mellé.

2013. szept. 8. 16:17
 46/81 A kérdező kommentje:
még azt nwm írtam, hogy aposom alkoholista, amikor ezt csinálja mindig jol be van nyomva. így nem is lehet vele beszélni. amikor jozan kb. szokoevben egyszer akkor perzse nincs ilyen gond
2013. szept. 8. 16:21
 47/81 anonim ***** válasza:
50%

Ha nem mersz neki szólni és nem mersz válni, legalább megkeresnéd a hely pletykafészkedet aztán jól hírbe hoznád őket.

Én mondjuk egy percet sem töltenék ilyen helyen.

2013. szept. 8. 16:22
 48/81 anonim ***** válasza:
Nem tudod esetleg akkor látogatni a nagymamát, mikor az após nincs otthon? Próbáld meg kerülni és akkor nem kell elviselni, hogy fogdos és mégis látogatod a nagymamát.
2013. szept. 8. 16:22
 49/81 anonim ***** válasza:
Vagy vágd fejbe valamivel, és tűntesd el...
2013. szept. 8. 16:23
 50/81 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy a párod miért ilyen kis gyík? A helyében úgy telibeverném az állát hogy kétfelé törne.
2013. szept. 8. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!