Elfogadhato hogy az aposom fogdos?
azért drágám, mert 21 vagy és nem 2 éves!
2éveseket szoktak a térdükre ültetni az emberek...
Téged meg após próbál a "térdére" ültetni, mondd kicsit sem érzed benne a cikit?
Vicces..Szerintem tényleg nem ártana a saját lábadra állni.
Sok mindent lehet tenni,mint azt már le is írták.Lehet nem itt kéne írogatni,hanem megtenni amiket itt leírtak,és talán változna a helyzet,ha nem akkor meg dobni a pasit,és az egész családot.Azért ez tényleg nem normális.
Ha házasok vagytok,szeretitek egymást,miért nem ültök le otthon,és beszélitek meg,hogy ez téged igen is zavar,és nem fogsz többet menni ha nem változik a helyzet? Nem is értem..Tényleg kis tutyi mutyi gyáva vagy,és meghúzod magad ( már bocs ). Lehet,hogy nem akarsz veszekedni stb,de azért ezt biztos nem tűrném el.
A párod szégyellje magát. Gyáva. Az apja főleg szégyellje magát. Vén kéjenc.
Szóvá tenném, sőt, az anyósom előtt tenném szóvá: "nem szeretem, ha ütögetnek". Ha
közelebb hajol, elfordulnék, és tüntetőleg odaállnék, ülnék anyósom mellé.
Ha nem mersz neki szólni és nem mersz válni, legalább megkeresnéd a hely pletykafészkedet aztán jól hírbe hoznád őket.
Én mondjuk egy percet sem töltenék ilyen helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!