Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elfogadhato hogy az aposom...

Elfogadhato hogy az aposom fogdos?

Figyelt kérdés
Akárhányszor megyunk aposékhoz mindig rácsap a fenekemre, vagy ha diszesebb nyakláncom van akkor odajon és direkt megfogja a láncot, hogy milyen szép kozben bámul be a dekoltázsomba. Páromat nem zavarja, azt mondja orul neki hogy az apja is kíván. Anyosomat zavarja, de nem teszi szova. mit tegyek?

2013. szept. 8. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most már tényleg nem hiszem el. A férjed örül, ha az Apja részegen fogdossa a feneked, mert milyen jó, hogy Ő is kíván? Ezt komolyan gondolod? Van már közös gyereket? Ha nincs, akkor csomagolj.
2013. szept. 8. 16:28
 52/81 A kérdező kommentje:
aposom munkanelkuli egyetlen ido toltése a pálinka legurítása a torkán. nem fogok elválni, mert a házasságunk jo és szeretjuk egymást. mint írtam csak a nagymama miatt járok oda, aki az aposom anyja, mert ot is mélységesen bántja hogy ilyen a fia. a párom mint már írtam is beszélt vele, de részeg embernél falra hányt borso az eggész, amikor az olébe akart ultetni akkor nagyon osszeveszett vele a párom, és azonnal hazavitt, de azért kezet mégsem emelhet a saját apjára, úgy ahogy én sem. ha rászolok határozottabban akkor csak rohog teli szájjal.
2013. szept. 8. 16:31
 53/81 anonim ***** válasza:
90%

ha nem is csomagolsz de javaslom ide ne szülj gyereket. most még bármikor dönthetsz úgy hogy otthagyod a francba az egészet, az ilyen párodat is de ha lesz már gyerek ez másképp lesz.

de most komolyan, miért nem kurod seggbe azt az ostoba vénembert, az ilyen korúaknak már szokott lenni aranyerük s ha az közben bereped akkor hujujujujuj!!!!!

2013. szept. 8. 16:33
 54/81 anonim ***** válasza:
77%
Megoldás: a párod elmegy a nagymamáért beülteti egy taxiba, és elviszi hozzátok. Ott békében együtt vagytok. Aztán ugyanezt visszafelé.
2013. szept. 8. 16:34
 55/81 A kérdező kommentje:
és tényleg nem vagyok kisnyúl, mert a hasznos tanácsok haromnegyedét már probáltam magamtol is, de semmi nem segített :(
2013. szept. 8. 16:34
 56/81 A kérdező kommentje:
56-os valamelyik elozo oldalon írtam, hogy a nagymama fekvo beteg :(
2013. szept. 8. 16:36
 57/81 anonim ***** válasza:
96%
Akkor ne menj mellé. Én biztos elkerülném, hogy ne tudjon rám csapni, vagy hozzám érni. Nem kell vele egy szobába lenni. Ha a nagymamához mész, akkor bemész a szobájába és leülsz vele beszélni. Ne menj ki apóshoz. Ha meg mentek haza, akkor párod jöjjön mögötted és akkor nem tud rácsapni a seggedre.
2013. szept. 8. 16:49
 58/81 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem kéne hagynod, meg finomkodni, mert lesz olyan helyzet, hogy rád zárja az ajtót és jól meg.kefél, aztán az lesz a tied.

Elég rövidre lehet zárni ezt a problémát. Mivel a szép szó nem használt, és próbáltad, legközelebb rúgd jól tökön. De úgy hogy sajogjon neki egy ideig. Többet garantáltan nem fog fogdosni. És szerintem szóvá se fogja tenni. Ha mégis, akkor szépen megmondod a férjednek, hogy elged volt a kedves apukájából, és lerendezted, hamár ő nem volt hajlandó. Ha meg nehezményezi, hogy hogy merted tökön vágni az apját, akkor jobban teszed ha elválsz tőle. Mert amint látszik az egész család cselédként kezeli a nőket, ami manapság már elég elavult hozzáállás. :) és mondom, ha nem teszed helyre sürgősen, még képes és megerőszakol. és nem mentség hogy tök részeg.

2013. szept. 8. 17:17
 59/81 anonim ***** válasza:
100%
sőt még te leszel a hibás...
2013. szept. 8. 17:20
 60/81 anonim ***** válasza:
100%
Mindenre találsz valaki kifogást, akkor milyen választ vártál? Nagyon szerethet a férjed, ha örül annak, ha az apja a seggedet fogdossa mert az azt jelenti, hogy jól megb aszna, te is ezt írtad le, csak más szavakkal. Megérdemled a sorsod, már egy percig nem sajnállak.
2013. szept. 8. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!