Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elfogadhato hogy az aposom...

Elfogadhato hogy az aposom fogdos?

Figyelt kérdés
Akárhányszor megyunk aposékhoz mindig rácsap a fenekemre, vagy ha diszesebb nyakláncom van akkor odajon és direkt megfogja a láncot, hogy milyen szép kozben bámul be a dekoltázsomba. Páromat nem zavarja, azt mondja orul neki hogy az apja is kíván. Anyosomat zavarja, de nem teszi szova. mit tegyek?

2013. szept. 8. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 A kérdező kommentje:
nem kifogásokat találok, csak azt írtam hogy a tanácsok nagy részét amit itt írtatok már probaltam, mert magamtol is eszembe jutott. pont ezért írtam ki a kérdést, hogy tobb ember hátha kapok még valami jo tanácsokat.
2013. szept. 8. 18:00
 62/81 A kérdező kommentje:
és ebbol is láthaotd hogy egyáltalan nem olyan egyszeru a helyzet, hogy vágd pofán, válj el, ne menj oda tanácsok jok legyenek
2013. szept. 8. 18:02
 63/81 anonim ***** válasza:
76%

Nem lehet.hogy Te ezt élvezed,de most komolyan?

Ha valakit ez annyira zavarna,akkor nem kifogásokat keresne,meg h ezt már megtettem,de nem használt...Ha nem használt keress mást..Nem igaz,hogy ennyire nem tudsz semmit se tenni.Ez nem normális dolog,neked pedig ideje lenne valamit kezdened magaddal,ah ezt unod,és nem eltűrni,és félni,hogy Te leszel a rossz,vagy ilyesmi..Ha meg ennyire gyáva vagy,akkor viseld el..

2013. szept. 8. 18:05
 64/81 anonim ***** válasza:
100%
Nem pofán kell vágni, hanem tökön :) ahogy már írtam.
2013. szept. 8. 18:21
 65/81 anonim ***** válasza:
87%
vagy seggbekurni ahogy én irtam
2013. szept. 8. 18:26
 66/81 A kérdező kommentje:
Ma este komolyan beszélek a párommal, és legkozelebb anyossal is. Ha pedig aposom legkozelebb beprobalkozik fellokom.
2013. szept. 8. 18:29
 67/81 anonim ***** válasza:
100%
Na végre.. Majd írd meg, hogy mi volt, mit mondott a férjed.
2013. szept. 8. 18:39
 68/81 anonim ***** válasza:
100%

"Zavar? pedig te szeretd a seggrepacsit, vagy tévedek? kaján vigyorral az arcán"

Ha nekem ilyet mondana valaki, ez lenne az utolsó mondat, amit az életben mondott nekem. Nem tudom, hogy te mégis hogy tudod szeretni azt az - jobb szó híján "embert" - aki ilyet mond neked.

És ha esetleg egy idegen nekiáll fogdosni az utcán, elintézi annyival, hogy "Zavar? Pedig szeretsz dugni."

Fúj, ez hányadék. Kb. mint egy strici, úgy beszél veled.

2013. szept. 8. 19:18
 69/81 anonim ***** válasza:
11%
Sztem nagyon cuki! Én szeretem az fiatal csaj-após szexet!
2013. szept. 8. 19:52
 70/81 anonim ***** válasza:
92%

Ha azt akarod, hogy abbahagyja, akkor ugyanolyan primitív szinten kell viselkedni és meg kell szégyenítened más emberek előtt. Először nehéz, ha az iq-d több, mint 100, de ez működik.

Ha legközelebb mások előtt rácsap a fenekedre, akkor azonnal visszavágni, pl.: Apuka, minek az már magának?

Ez csak egy példa, ennél sokkal jobbakat ki lehet találni. Kérem a többi válaszolót, hátha tudnak ilyen jó beszólásokat.

Mindenképpen a férfiasságát sértő vagy a korára utaló megjegyzések kellenek, minnél durvább és alpáribb, annál jobb.

Persze, gondolhatod, hogy nem akarsz durván beszélni és ezzel konfrontálódni, de gondolj bele, hogy ő mit tesz veled. Finoman szólva átlép bizonyos határokat, tehát te is megteheted, hogy megalázod. Ha pedig megsértődik, az az ő baja.

2013. szept. 8. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!