Elfogadhato hogy az aposom fogdos?
Figyelt kérdés
Akárhányszor megyunk aposékhoz mindig rácsap a fenekemre, vagy ha diszesebb nyakláncom van akkor odajon és direkt megfogja a láncot, hogy milyen szép kozben bámul be a dekoltázsomba. Páromat nem zavarja, azt mondja orul neki hogy az apja is kíván. Anyosomat zavarja, de nem teszi szova. mit tegyek?2013. szept. 8. 11:42
31/81 A kérdező kommentje:
anyosom pedig tipikus régi parasztasszony, nem mer az urának ellent mondani. a férfi a csalad feje, és nem véletlen hogy Isten is a férfit teremtette meg eloszor, nekunk, noknek háttérbe kell maradnunk. ez az o szovege
2013. szept. 8. 13:27
32/81 anonim válasza:
A gyerekeitek szép példát látnak majd. Az anyjukat az apjuk meg a nagyapjuk is...
Undorító az egész, nem is tudom, ezt ember hogy bírja eltűrni.
33/81 A kérdező kommentje:
én probálok ellenállni, mondjuk ha megfogja a kezem akkor kirántom, vagy volt olyan hogy huzott be az olebe, akkor hevesebben reagáltam, és a párom is osszeveszett vele, és hazamentunk. de nem merek vele annyira konfrontálodni, vagy veszekedni.
2013. szept. 8. 13:45
34/81 anonim válasza:
Megmondanád, hogy mit keresel egy olyan férfi oldalán, aki ezt eltűri és a saját írásod szerint még örül is neki? Őszintén kérdezlek. A párod elnézi ahogy az apja szajhaként bánik veled, örülj, hogy nincs több férfi a családban, mert akkor azok is fogdoshatnának.
35/81 A kérdező kommentje:
ti szakítanátok a helyemben a párommal? nem tudom,most ez szoget utott a fejembe. mert minden stimmel koztunk, és házasok vagyunk, imádjuk egymást, és néha rá szol az apjára, attol fugg milyen a kedve.
2013. szept. 8. 14:11
36/81 anonim válasza:
lehet,hogy a férjnek is kellemetlen ez a szitu,és ezért nem mer fellépni határozottan vele szemben.persze ezzel nem védeni akarom,csak "megérteni"
és a pároddal beszéltél már erről..?
37/81 anonim válasza:
ha a férjed ennyit reagál rá, régen rossz.
Én dobnám egyből, de nem vagyunk egyformák.
38/81 anonim válasza:
Apósod behúzott az ölébe???? :)
Ez jó!
Anyukám, neked nemsoká nem a seggrepacsi lesz a legnagyobb bajod, hanem az, hogy ki a gyerek apja!
Mondjuk családban maradsz, ne aggódj!
Kicsit határozottabbnak kéne lenned, mert csak lapítasz, mint sz-ar a fűben, és ezáltal apósod egyre többet enged meg magának!
39/81 anonim válasza:
Azért csinálja, mert tutyimutyi vagy és hagyod. Ha párszor lekiabálnád a fejét, hogy szégyellje magát vén kéjenc, akkor többet nem csinálná.
40/81 A kérdező kommentje:
Most miért kell rolam úgy írni, mint egy mocskos k.arol, aki az aposával csalja a párját? probált ráultetni a térdére, de ruhában voltunk ugyhogy nem tudom miért írsz ilyeneket hogy az lesz a bajom ki a gyerek apja.
2013. szept. 8. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!