Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elfogadhato hogy az aposom...

Elfogadhato hogy az aposom fogdos?

Figyelt kérdés
Akárhányszor megyunk aposékhoz mindig rácsap a fenekemre, vagy ha diszesebb nyakláncom van akkor odajon és direkt megfogja a láncot, hogy milyen szép kozben bámul be a dekoltázsomba. Páromat nem zavarja, azt mondja orul neki hogy az apja is kíván. Anyosomat zavarja, de nem teszi szova. mit tegyek?

2013. szept. 8. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
96%
Ha apósoddal nem mersz konfrontálódni (én is pont ilyen voltam amúgy húszévesen, nem kell lenézni a kérdezőt), akkor mondd meg a párodnak, hogy neked cseppet sem vicces és nagyon zavar és ha nem vesz komolyan és nem hajlandó megvédeni, többet nem mész át vele.
2013. szept. 8. 12:25
 22/81 A kérdező kommentje:
Igen és erre o így válaszolna: Zavar? pedig te szeretd a seggrepacsit, vagy tévedek? kaján vigyorral az arcán, én pedig sullyedek a fold alá
2013. szept. 8. 12:25
 23/81 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondd meg neki, hogy csak egy bizonyos embertől, vagy mindig az aktuális partneredtől szereted, akit szerelemmel szeretsz és kívánsz, de belé se szerelmes nem vagy, se kívánni nem kívánod.
2013. szept. 8. 12:35
 24/81 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én a helyedben azon is elgondolkoznék, hogy érdemes e a pároddal maradnod, ha Téged ez a dolog ennyire bánt és zavar és Ő nem tesz semmit, nem véd meg, ráadásul még tetszik is neki a dolog, mi keresnivalótok van egymás mellett? Olyan dolognak örül, ami Téged bánt.
2013. szept. 8. 12:36
 25/81 anonim ***** válasza:

A párod is érdekes egy pasi lehet,ha így válaszol(na).

Oké,tőle jó lehet a seggre pacsi,de apóstól nem ugyanaz.

Meg,különben is,ennyi erővel mindig seggre pacsizhatna téged az utcán.

Szerintem vagy mondd a párodnak hogy neked csak tőle kell,és apósodtól kicsit zavar,vagy pedig ha apósod megint csinál valamit,akkor próbálj valami "jó" pofákat vágni.

(Lehet hogy utóbbi nem működne,nem tudom,de csak ez jut eszembe)

És,egyébként,biztos vagy benne,hogy többet nem csinálna?

Még egy elég jó ötletem van: anyósod ugyan nem említi ,de neki is mondhatnád.Hogy téged ez zavar,neki mi a véleménye,beszéljen apósoddal,ilyesmik.

2013. szept. 8. 12:38
 26/81 anonim ***** válasza:
95%
Mért mész át hozzájuk??? Ha meg párod kérdezi, hogy mért nem mész akkor elmondod neki, hogy neked ez nem tetszik és amíg le nem állítja az apját, addig be nem teszed a lábad!
2013. szept. 8. 12:38
 27/81 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem ezt sem, ezért mondtam, hogy birka vagy, nem akartalak megbántani, de így gondolom. Miért mész oda? Nem kéne odamenned és mikor kérdezik miért, akkor mondd meg, hogy már megmondtam, hogy zavar, hogy a fenekemet fogdossa, hogy a mellettem bámulja, mégis minden maradt a régiben, nem megyek oda többet.
2013. szept. 8. 12:48
 28/81 anonim ***** válasza:
100%

Ismered a régi viccet: vadász-vadász, te szopni jársz ide...

Lenne egy cseppnyi méltóságod, be sem tennéd oda a lábadat, ahol a család minden tagja (beleértve a fiúkádat) értéktelen szajhaként bánik veled.

2013. szept. 8. 13:09
 29/81 A kérdező kommentje:
csináltam azt is hogy nem mentem át, kb. 4 honapon keresztul nem mentem hozzájuk, azt hittem ha nem lát egy ideig abbahagyja. de ott laknak a parom nagyszulei is, és miattuk utána mégis visszamantem, mert nagyon szeretem oket és ok is engem. akkor aposom se probalkozott egy ideig, azt hittem rendebn ugyhogy átmentem minden vasárnap és újra probalkozik.
2013. szept. 8. 13:22
 30/81 A kérdező kommentje:
még annyi hogy a párom nagymamája fekvo beteg, ugyhogy ok nem tudnak hozzánk jonni, de nagyon szeret engem unokájaként, mert nekem már nem élnek a nagyszuleim és probalja helyettesíteni. orul neki, hogy ilyen parja van az unokájanak. csakis miatta megyek át, mert már neki sincs sok hátra :(
2013. szept. 8. 13:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!