Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Két hét múlva esküvő és...

Két hét múlva esküvő és apósom mostanában olyan szomorú. Szerintetek köze van ennek ahoz, hogy megnősül a fia?

Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 16:07
 1/7 MrPifta ***** válasza:
aggódik csak. Majd jobb lesz később, ha látja hogy jól megvagytok
2013. aug. 16. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy köze van, de ha most fog elköltözni az esküvő után, akkor lehet hogy azért szomorú.
2013. aug. 16. 16:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Még egy ideig náluk fogunk lakni mert most újítjuk fel a házat ahová költözünk. Pedig szeret engem nem értem mi lehet a baj.
2013. aug. 16. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Elég komoly változás egy szülő életében, amikor a gyereke kirepül. Valahol az, hogy a fia önálló életet kezd, nem csak a család megszokott eddigi életét borítja fel, de a szülők ráeszmélnek, hogy megöregedtek és ez elszomoríthatja őket. No meg az új kettesben kezdődő életüktől is félhetnek, mert már nem emlékeznek rá, milyen volt amikor csak ők voltak egymásnak.

Légy türelmes, majd megnyugszik.

2013. aug. 16. 16:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Én már négy éve a férjemmel laktam mikor megházasodtunk, apám mégis úgy sírt az esküvőn, mint egy gyerek. Pedig szereti a férjemet. Unokatesóm apját meg a lagzi előtt benyugtatózták, mert úgy ki volt, pedig ő várta a legjobban, hogy vegye már el azt a lányt. :D
2013. aug. 16. 22:04
 6/7 NV.Bogi válasza:
Szerintem csak kicsit fél és aggódik érted , mert nem tudja, hogy jól megy-e majd minden és, hogy ahogy mások is szokták mondani, hogy elvesztik az kicsi lányukat/fiukat.Sokan mondják azt is, hogy egy apa nem igazi apa ha nem érzékenyül el az esküvő alatt. :)
2013. aug. 21. 18:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Eszébe jutott, hogy öregszik, és lépni kellene neki is.
2013. aug. 22. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!