Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elfogadhato hogy az aposom...

Elfogadhato hogy az aposom fogdos?

Figyelt kérdés
Akárhányszor megyunk aposékhoz mindig rácsap a fenekemre, vagy ha diszesebb nyakláncom van akkor odajon és direkt megfogja a láncot, hogy milyen szép kozben bámul be a dekoltázsomba. Páromat nem zavarja, azt mondja orul neki hogy az apja is kíván. Anyosomat zavarja, de nem teszi szova. mit tegyek?

2013. szept. 8. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem elfogadható, de ezt te is tudod.
2013. szept. 8. 11:59
 12/81 anonim ***** válasza:
74%
fogsz ilyenkor egy felcsatolható műfaszt s alaposan megb a szod vele, el fog menni a kedve tőled
2013. szept. 8. 12:00
 13/81 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért nem lehet értelmes válaszokat adni. igen nyilván tudom, hogy nem elfogadhato, de azért kérdezem, hogy mit tegyek, mert mégsem húzhatok be neki egyet.
2013. szept. 8. 12:02
 14/81 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél ilyen nyámnyila, igenis állj ki magadért! Vagy akinek nincs pasija, hogy megvédje, azt szabadon lehet molesztálni?

Mondd meg neki, hogy neked kellemetlen, mikor ezeket csinálja, és fejezze be. Ha ne fejezi be, nem mész át hozzájuk. És nincs de.

2013. szept. 8. 12:03
 15/81 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudtam eldönteni a kérdés alapján hogy egy 16 éves vagy egy 20 feletti ember kérdezi ezt.

20 elmúltál, most nehogymár csapkodja a fenekedet, nem a kutyája vagy és nem is a gyermeke. A meghúzodó anyós is megérne egy misét, de ha ő nem akkor te vívd ki magadnak a tiszteletet. Mivel eddig ment a dolog nehezebb lesz mintha az első alkalommal tettél volna ellene egyböl, de igy sem egy nagy mutatvány elintézni.

Legközelebb rácsap megmondod neki ott mindenki elött kerek-perec ellentmondást nem tűrve, hogy ez volt az utolsó hogy ezt megtehette. Ha ilyen feltételekkel jó, akkor itt vagy, ha nem és ezek után is csinálja akkor sosem lát téged többé és ezt be is tartod, nem mész át hozzájuk többet.

Miért nemn mész át? Mert az apja nem tisztel, majd átmész ha megértette és elnézést kért tőled, addig tudtok ti máshol is találkozni.

2013. szept. 8. 12:08
 16/81 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk nyisd ki a szádat. Akkora birka vagy, hogy az valami hihetetlen. Mondd meg neki, hogy ne fogdosson és kérd meg, hogy ne bámulja a melledet, ha szerinted másnak lenne dolga szólni, akkor meg tűrjél. Mit lehet erre mondani?
2013. szept. 8. 12:08
 17/81 A kérdező kommentje:
Nem vagyok birka, de nekem ez rohadt kellemetlen, mert mondom hogy nem ezerrel nyomul, csak olyan finoman, hogy annyira ne tunjon fel senkinek. ráadásul az a fajta ember, akivel nem lehet komolyan beszélni, mert mindenbol viccet csinál. probaltam már neki mondani, de úgy kiválaszolt hogy még engem szégyenített meg mindeki elott.
2013. szept. 8. 12:14
 18/81 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves apósod?
2013. szept. 8. 12:19
 19/81 A kérdező kommentje:
aposom 48 éves
2013. szept. 8. 12:21
 20/81 anonim ***** válasza:
96%
Megmondod neki,hogy "Papa ne tessék rácsapni a fenekemre, mert zavar!"
2013. szept. 8. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!