Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós téma. Te mit gondolsz?

Anyós téma. Te mit gondolsz?

Figyelt kérdés
(Először is, egy kérdés: Miért mindig a lány anyját "szidják" az anyós-viccekben, holott a férj anyjával általában sokkal több baj van.) Na mind1. Szóval, az én - még csak - anyós jelöltem például teljesen igénytelen és nem igazán foglalkozott a gyerekeivel többet, mint amennyi kellett ahhoz, hogy életben maradjanak :S Anyukám pl a mai napig "kinyalja a popómat" és simogat és puszilgat és tanácsot ad és főz-mos-takarít helyettem (ha megengedem neki) és kb olyan, mintha a lelkitársam lenne. Páromat gyerekeként szereti és elfogadja és úgy bánik vele is, mint velem, mert látja, hogy milyen az anyja és szeretné kompenzálni. (Ő már csak ilyen, imádom. Egyébként nagymamám és dédim is ilyen ^^). Párom anyja viszont sose segít, semmit nem lehet vele megbeszélni, sosem érdeklődik, sosem ad puszit a gyerekeinek, nem öleli, nem simogatja meg őket, nem beszélgetnek kb soha. Párom próbálkozik, de nem nagyon vevő rá anyuka, de azért következetesen bejelentette, hogy majd ő megtanítja nekem, hogy hogyan kell gyereket nevelni, majd ő bele fog szólni. (A nagy péniszt, azt fogsz beleszólni, még a sajátodat se tudtad nevelni- gondoltam magamba, de csak mosolyogtam, ahogy jó menyjelölthöz illik). Már előre félek, hogy mi lesz, ha házasság lesz meg gyerek, mert ha ez az asszony tényleg bele fog szólni az életembe akkor sztem nem lesz tartós a házasságunk. Én nem bírom, ha beleszólnak abba, hogy mit csináljak. Anyukám mindig úgy nevelt, hogy már gyerekként is szavazati jogom volt és az én szavam is annyit számított, mint a család bármely tagjáé és én ebből nem engedek, mivel nem fogok változni egy anyós miatt. Lehet, hogy megszállottnak tűnök, de 20 nagyon közeli ismerősömet vizsgáltam át, hogy elmondásuk alapján milyen a viszonyuk az anyóssal (anyós jelölttel) és 20 ból 12-nél a fiú anyjával volt a baj, 2-nél a lány anyja volt a gond a szerencsés hatnál (pl tesóm és barátnője) pedig mind2 szülő normális volt. Nálatok hogy van? (Apropó, ez jó szakdolgozati téma is lenne :D).

2013. aug. 14. 09:12
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Az én vőlegényem hát... vegyes. Van, amikor szidja (mikor ketten vagyunk), hogy így anyám, meg úgy anyám, meg nem is szeretett soha, meg stb. De amikor az anyja is ott van, akkor meg persze anyuka, hogyne anyuka, anyukának van igaza. (Magázza amúgy, ami fura picit, na jó nekem nagyon). Szóval az anyja előtt nem mert felszólalni, de nem csak engem nem véd meg, hanem az apukáját sem. Mindig szidja anyós, hogy így Béla, úgy Béla, az egy semmire kellpő, alkoholista, stb stb (nem is iszok, csak ilyen eseményeken, hogy pl szülinap, na jó, akkor kicsit többet, de istenem, nem nagy valami. Arany szíve van és imád minket). Meg a tesóit is bántja az anyja, előttem is, hogy Évi milyen dagadt (a nagyobbik nővére páromnak), hogy nézhet ki így egy fiatal nő, biztos azért dagadt, mert nincs semmi dolga, otthon ül egész nap (2 kicsi gyereke van és nem is dagadt, csak picit túlsúlyos, vagy talán még annak se mondanám). A középső húgát is folyotn szapulja, hogy minek ment egyetemre, ha most csak egy call centre-ben dolgozik, azt bárki meg tudja csinálni, ezért tartotta, amíg be nem fejezte a fősulit, meg ilyenek. :S
2013. aug. 14. 17:39
 22/22 A kérdező kommentje:
*iszik
2013. aug. 14. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!