Anyós téma. Te mit gondolsz?
Egyfolytában hozsannázol magatokról és szidod a jövendőbeli családod- hogyne tudnánk semmit rólad?
tehát nem csak ostoba vagy, még gonosz is -jelentettem, mert az anyázás nem megengedett a gyk-n.
A párodnak üzenem: meneküljön! add át!
Ja, hogy elolvastam a kiegészítést. Akkor aztán végképp nem anyóssal van a baj. Anyós szarik a fiára, nem mászik bele az életébe. Ez csak jó, abból a szempontból, hogy nincs vele baj, nem szól bele mindenbe.
De a fia leszar téged és csak az anyja van neki. Hát ez nem jó. Sőt ez szar. De ez meg nem anyós hibája. Találj magadnak egy felnőtt férfit, vagy ne siránkozz, mert azt szagolod, amit szakítottál, de nem anyóst kell majd szidnod, mert a pasid a gyagyás.
A kérdést én is kiírhattam volna, egy az egyben ez van. Csak az én anyósom még arrogáns is, szentnek hiszi magát és mindenkit meg akar világosítani. Jaj annak aki tanácsot kér tőle.
A barátod hogyan áll a dologhoz? Mert az én vőlegényem nagyon utálja az anyját (persze jó okkal), úgyhogy elköltözünk jó messzire és remélhetőleg soha többet nem kell vele kapcsolatot tartani. Ha a te barátod sem kedveli az anyukáját, nyugodtan megmondhatjátok neki a véleményeteket és hogy semmibe nem szólhat bele.
Ha anyagi vagy más módon függtök tőle, az persze más... De ha nem függtök, akkor igazad van, nagy péniszt.
Utálom, amikor valaki csak azért tud valamit jobban, mert idősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!