Mit gondolsz az olyan emberről aki folyton hangoztatja, hogy mennyi pénze van és milyen márkás dolgokat vesz? Meddig lehet ez hallgatni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 00:35
1/14 anonim válasza:
Ismertem egy ilyet, de ő nagyon durván tolta... Más témáról nem is lehetett vele beszélni. Azt kapta, amit megérdemelt...(mindenki döntse el, hogy mit)
2/14 anonim válasza:
Engem nem érdekelnek ilyen emberek. Volt alkalmam ilyen embert ismerni. De a nagy pénze és márkás cuccai ellenére elég magányos ember, mert senki nem foglalkozik vele. Nem hiába pattintom le én is 2 perc beszélgetés után, vagy nem hiába foglalt mindig a telefon ha ő hív. Már meg sem hallgatom, Ma már ott tattok, hogy ha elkezd nagyzolni abban a 2 percben akkor le is állítom, hogy fejezze be mert nem érdekel. (ilyenkor nagy örömömre megsértődik, és elmegy)
3/14 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos párom szülei ilyenek.Nem töltünk náluk sok időt,de amikor meglátogatjuk őket mindig előhoznak valamit még akkor is ha szó sem volt a témáról pl. hogy ezt meg azt milyen drágán vették,milyen drága minőségi vmit fognak venni...Úgy érzem bármi is a téma nekik mindig ki kell egészíteni az árral és a kiemelt minőséggel.Nem értem mért olyan fontos ez.
2013. jún. 30. 00:56
4/14 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen ismerősöm, mindig az róla a véleményem, hogy valószínűleg nagyon szegény körülmények közt kezdte, és most büszke arra, amire van. Kicsit önbizalomhiányos látszatot kelt.
5/14 anonim válasza:
...neki ez jelenti az eletet, ennyi es nem tobb! EZ toled fugg, hogy meddig hallgatod.
6/14 anonim válasza:
Ilyenkor játszd a szerepedet
"ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ne mondja!!!! Tényleg ilyen drága volt??? és eredeti kínai termék??? AZTAAAAAAAA!
" ez komoly??? HÚHAAA! Milyen drága! ennyi pénzért már MOna Lisát is megvehették volna!!!"
7/14 anonim válasza:
Azt hiszem az ilyen emberek rettentő felszínesek és sekélyesek az értékítéletük nulla.
Vonatkozik ez saját magukra is ezzel kompenzálják a hiányosságaikat azt hiszik a pénz által ők is többek lesznek és bárkit lenézhetnek. Az igaz emberei értékekről fogalmuk sincs.Valójában semmit nem tudnak felmutatni, amire igazán büszkék lehetnének.
9/14 anonim válasza:
sekely e kej! nekem is volt ilyen ismerosom. kozoltem vele, hogy a penz az csak egy dolog, meg az is amit meg tud venni a penzen. a betegsegek es a balesetek ellen nem fogja megvedeni. azota visszavett az arcabol.
10/14 anonim válasza:
Kb ugyanolyan, mint amikor valaki folyton panaszkodik, hogy milyen csoro, mennyire nincs penze semmire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!