Miket gondolsz, érzel, amikor párod más nőket néz?
Jó ég,ezek a pasik annyira egyformák.. :S
Nekem is rosszul szokott esni amikor a párom más nőket bámul. Nálunk is ez a helyzet,a kislányom most 6 hónapos. Nekem is van felesleg,narancsbőr,egyebek.. És ugyanúgy érzek mint te.. Sajnos fogalmam sincs h mi a megoldás... :(
Nem értem, hogy miért kell bolhából elefántot csinálni? Ezzel csak tönkreteheted a házasságodat!
Ha nem vagy megelégedve a külsőddel, változtass rajta. Fogyj le, növeszd meg a hajad stb.
ha szeretitek egymást és totálisan megbizol benne akkor feleslegesen rágod magad ezzel gyomorfekélyed lesz maximum, de semmi egyéb jó dolog.Egy ilyen hülyeség miatt meg szakítani is nevetséges.Jobb ha elfogadod.
És igen azért van mert nincs önbizalmad.
Lazán kell venni ezt a dolgot. Nézz meg te is pasikat.
Engem egyáltalán nem zavar hogy a pasim megnézi a csajokat.
Én is megnézem a jo pasikat.Egyikünket sem zavar. Pont azért mert megbizunk egymásban,és szeretjük egymást. És ami szép az szép:)))))
"fogyj le, növeszd meg a hajad"... ezt nagyon könnyű leírni, de tudod kedves 2-es, ez nem megy egyik napról a másikra. Növesztem a hajam, de sajnos 1 cm-nél nem nő többet még akkor se, ha kefét eszem. Tornázom minden nap, 4 kg-t már fogytam, de a felesleg és a megnyúlt bőr sem úgy működik, hogy lecsatolom magamról. Ki hitte volna ugye? :)
1-es.
Hát, sajnos én sem tudom. Én nem is akarom neki tiltani, nem akarok veszekedni, csak legalább akkor ne csinálná, mikor ott vagyok. Persze gondolom, hogy nem szándékos tőle, csak nem értem miért nem lehet magát kontrollálni.
Na igen, a saját önbizalomhiányodat próbálod hárítani a párodra. Magadon kéne változtatnod, és nem a külsőre gondolok, mert egy faszi akkor is megnézi a csajokat, ha a város legjobb nője az övé, ez csak amolyan pontozás, legalább is nálam általában, végignézem, és csak arra gondolok, hogy combok, fenék, alak, arc, mennyire tetszik, vagy mi az, ami nem tetszik, majd, három másodperc múlva, már nem is emlékszem rá, szóval, ez amolyan időtöltés, unalom űzés.
Ha meg kérdezgeted, akkor meg arra kényszeríted, hogy hazudjon, azt nem fogja mondani, mennyire formás a csajszi segge, úgyhogy, jobb, ha ezzel nem is foglalkozol, fölösleges, nem tudsz rajta változtatni, max elrontod vele a jó kapcsolatot.
A mostani alkatod ellenére is öltözz csinosan, (alkatodhoz illően) persze a tornát folytasd. A hajadat tényleg kár volt levágni, én szerintem sose fogom :S
Sminkelj minden reggel, állítsd be a hajad is szépre, vegyél csinos otthoni ruhákat is, és gondolom nagy melled lett a szoptatás miatt, na én nem szégyellnék egy szépen dekoltált felsőt felvenni. Ha a párod ennek ellenére se téged, hanem másokat néz, lehet pár másik férfi viszont téged fog, főleg akik kedvelik a dúsabb idomokat.
Na ezzel "növessz önbizalmat", ha már ennyire természetesnek kell venni, hogy a férfiak így megalázhatják a kedves feleségüket :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!