Miket gondolsz, érzel, amikor párod más nőket néz?
Igazából már este elillant a rossz kedvem. Engem szeret, engem ölel át, nem kéne, hogy érdekeljen kit néz meg. Meg aztán nem egy fogyatékos, ő is tudja, hogy ez ezzel jár, és csak átmeneti állapot a terhesség utáni változások. Viszont jó lenne, ha abban a pillanatban nem pattanna el az a bizonyos "méregkapszula" bennem.
Ami pedig a szuper-anyukákat illeti, láttam én már olyat, hogy egy klassz pasi elhagyta az 50 kilós feleségét egy 70 kg-os miatt. Volt is nagy pofára esés.
Nekem pedig múlt évben, mikor vékony voltam, eszembe nem jutott bárkinek is aki erősebb és nincs megelégedve magával dicsekedni, hogy "jaj, hát én 55 kg vagyok, és forognak utánam a pasik", és ha majd lefogyok, és találkozom valamelyik ismerősömmel, vagy akár idegennel sem fogom neki ezt az orra alá dörgölni, mert ez bunkóság. Ha segíteni nem tudok rajta, nem fogom tetőzni még azzal is a baját, hogy azt akarom elérni, hogy irigykedjen rám. Hát, úgy kb. ennyi :)
Dühít. Tudom, hogy nem vak, látja a szép csajokat, de minek megbámulni? Illetve bámulja meg akkor, amikor egyedül van, vagy a barátaival, ne akkor, amikor velem. Én se nézek meg más fiúkat, amikor együtt vagyunk, mert tapintatos vagyok.
Egyébként érdekes, amit írsz, már sok lánytól/nőtől hallottam, hogy mennyire megcsappant az önbizalmuk, amikor megváltak a hosszú hajuktól.
34-es
Félre értesz, én nem irigykedek, a hencegők hiszik azt, hogy ha te véletlenül nem vagy megelégedve az alakoddal a szülés után, és ők lenézően beírják, hogy "jaj, hát én 50 akárhány kiló vagyok..." akkor attól ő most már sokkal jobb nő, mint más. Ennyit akartam kihozni a dologból, de talán rosszul fogalmaztam.
35-ös
A szép hosszú hajam volt az, amivel maximálisan meg voltam elégedve, mert sűrű, szép fényes hajam volt. (Nem zsíros, 6 szál haj. Én mindig nagyon sajnáltam olyanokat, akiknek hiába hosszú a haja, nem mutat semmit, de már számukra is van segítség... a póthaj).
Utolsó...
Egyszer már én is kérdeztem a páromtó, mikor megnézett egy csajt, hogy tetszik? Kérdezte egyből, hogy "kicsoda"? Mondom a csaj, aki bejött. Azt mondja: "ja, nem azt néztem!" De azért nem bírtam ki, hogy el ne mondjam, hogy ki az, és hogy csak azért hord olyan óriási napszemüveget, mert abban nem annyira feltűnő a nagy kappan orra :) Válaszolt, hogy "ja, tényleg, tudom" és nevetett, majd folytatta, hogy "nem ismertem meg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!