Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szereted a törit? Mit gondolsz...

Szereted a törit? Mit gondolsz róla? Kedvenc téma?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 18:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Csak 5.ben szerettem, mikor az ősemberekről tanultunk, meg még 8.ban is, mikor a VH-kat vettük meg a közelmúltat, de az összes többi dolgot GYŰLÖLTEM... Szerintem a legborzalmasabb tantárgy az egész világon, és boldog vagyok, h egyetemen nincs ilyen tárgyunk és örökre megszabadulhattam tőle!!! :D
2011. júl. 26. 18:27
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Én utálom, nagy kamu az egész. Csak a 2. vh-s részt szerettem végzősként
2011. júl. 26. 18:32
 3/11 A kérdező kommentje:

Miket beszélsz, a töri nem borzalmas, szerintem nagyon jó kis tantárgy. :) Amúgy ha töri szakra mentél volna, lett volna egyetemen töri. :)

Amúgy akkor csak nem gyűlölöd ha az ősemberes dolgokat, a vh-kat, és a közelmúlt eseményeit szeretted. :)

2011. júl. 26. 18:33
 4/11 A kérdező kommentje:

"Én utálom, nagy kamu az egész. Csak a 2. vh-s részt szerettem végzősként"

Honnan tod h kamu? Ezek szerint a II. világháború meg sem történt, illetve Mohács és trianon sem történt meg igaz? :O

2011. júl. 26. 18:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

nem szerettem, de ebben óriási szerepet játszott a tanárnőm is (pedig soha nem okoltam tanárt semmilyen sikertelenségem miatt, de elég beszédesnek tartom, hogy majdnem mindenből ötös, alig pár négyes, történelemből kettes gimiben - s egyetértek egyik előttem válaszolóval, aki írta, hogy egyetemen szerencsére nincs történelem).

26/N

2011. júl. 26. 18:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem a törit, de inkább az antropológiai részét, a politika és gazdaság még ma sem érdekel :D Az ókori kultúra különösen érdekel, de minden korban találtam olyat, amit érdekesnek találtam :))))
2011. júl. 26. 19:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Szeretem, mert szerintem nagyon sok mindent lehet tanulni belőle, csak az a baj, hogy sokan nem tanulnak belőle...(vezetők) A kedvenceim az ősi és ókori civilizációk, lenyűgöző a tudásuk az építményeik, épületek, amiket a mai technológiával is csak nehezen tudnának létrehozni...
2011. júl. 26. 19:44
 8/11 anonim ***** válasza:
65%

Minek raksz fel olyan kérdést, amire csak egy választ fogadsz fel, mégpedig azt, hogy "igen, a kedvenc tantárgyam, minden sz@rt elhiszek, amit a tanár mond".

Ha töri szakra járnál tudnád, h egy mesének tartják az egész gimis anyagot, annál vannak fontosabbak is. Mellsleg a vh-ról van igazi bizonyítékok, ezért is szeretem azt, meg abban van legalább egy kis izgalom is. A többi 90% kamu sz@r. De hát hiába mondom neked.

2011. júl. 26. 20:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Imádom,kedvenc tantárgyam!:D

Érdekes szerintem,kedvenc témám a magyarországi középkor,Rákóczi Szabadságharc,Mária Terézia

Eddig vettük az első VH-t,de valahogy nekem nem jött be pedig fiú vagyok...

2011. júl. 26. 21:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Én szeretem, gimis vagyok, és amit órán tanulunk, az pont a lényegtelen, és nem valós rész. Általában mindennek utána olvasok, és így szeretek bele egy témába. A kedvencem a francia forradalom, mert változatos. Talán csak ennyi miatt. De nagyon tetszik. És nagyon jól elő is lehet adni. Szeretek beszélni róla. Bár igazából egyik legkönnyebb tantárgynak tartom, mert sztori az egész, ha a fogalmakat megtanulod, és elolvasod a 'sztorit' akkor érthető és logikus az egész. (Bevallom, tud unalmas is lenni, de azt inkább a magyar történelemre vonatkozik. Lehet másnak érdekes, de nekem az nem.)
2012. okt. 28. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!