Szereted a törit? Mit gondolsz róla? Kedvenc téma?
Miket beszélsz, a töri nem borzalmas, szerintem nagyon jó kis tantárgy. :) Amúgy ha töri szakra mentél volna, lett volna egyetemen töri. :)
Amúgy akkor csak nem gyűlölöd ha az ősemberes dolgokat, a vh-kat, és a közelmúlt eseményeit szeretted. :)
"Én utálom, nagy kamu az egész. Csak a 2. vh-s részt szerettem végzősként"
Honnan tod h kamu? Ezek szerint a II. világháború meg sem történt, illetve Mohács és trianon sem történt meg igaz? :O
nem szerettem, de ebben óriási szerepet játszott a tanárnőm is (pedig soha nem okoltam tanárt semmilyen sikertelenségem miatt, de elég beszédesnek tartom, hogy majdnem mindenből ötös, alig pár négyes, történelemből kettes gimiben - s egyetértek egyik előttem válaszolóval, aki írta, hogy egyetemen szerencsére nincs történelem).
26/N
Minek raksz fel olyan kérdést, amire csak egy választ fogadsz fel, mégpedig azt, hogy "igen, a kedvenc tantárgyam, minden sz@rt elhiszek, amit a tanár mond".
Ha töri szakra járnál tudnád, h egy mesének tartják az egész gimis anyagot, annál vannak fontosabbak is. Mellsleg a vh-ról van igazi bizonyítékok, ezért is szeretem azt, meg abban van legalább egy kis izgalom is. A többi 90% kamu sz@r. De hát hiába mondom neked.
Imádom,kedvenc tantárgyam!:D
Érdekes szerintem,kedvenc témám a magyarországi középkor,Rákóczi Szabadságharc,Mária Terézia
Eddig vettük az első VH-t,de valahogy nekem nem jött be pedig fiú vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!