Hogyan ertesem meg anyosomal hogy ne szoljon bele az eletunkbe?
Utolsó!
Csak reagálok,mert úgy érzem,nem hagyhatlak tévhitben élni.
Ezt nem írtam,mert nem tartottam lényegesnek:
Amikor összejöttünk,még nem lakott itt,albiban lakott,1 évre rá,hogy megvette költöztünk ide,együtt. Akkor még nem volt beépítve a gang,nem volt "külső konyha" építve hozzá,nem volt járda... Papír szerint a Páromé,Ő vette meg,Ő dolgozott érte,de együtt építettük be,nem csak anyagi részem volt benne,de a két kezem munkája is benne van!! Úgy dolgoztam,ahogy Ő! Nem számított hogy terhes voltam,jól éreztem magam,nem voltam veszélyeztetett, így akkor is elhordtam a vizet az utca közepéről (mi az utolsó előtti házban lakunk) együtt ástunk,hogy a vizet be tudjuk vezettetni. A hűtő,a tv és jó pár dolgot együtt vettünk. Tehát minden ami van a MIÉNK és nem csak a Páromé,noha papír szerint minden az övé! És nem vagyunk házasok,tehát ha ketté válnak útjaink,nem kell attól tartanod Kedves Kötekedő,hogy pl a ház felét is "vinném"!
Nem tudom Nálatok ez hogy működik,de én Társa,Partnere vagyok a Páromnak -ezért is a Párom! és én az Övé!! Amikor Neki nem volt munkája,akkor egy bevételből éltünk,nem pedig az "én keresetemből",hónapok teltek el,minden csekket abból fizetTÜNK,ahogy a mosógép bedöglött és venni kellett fel hitelt,az én nevemre lett felvéve,de a MI hitelÜNK és a MI mosógépÜNK!! Ami az enyém,az az övé is,ami az övé az az enyém is. Erről szól egy Párkapcsolat felénk!
Tehát mint írtam,annak ellenére,hogy kinek a neve van a papírokon (hitel,ház), és ki dolgozott meg az alapokért,csak fél évig fizette egyedül a rá felvett hitelt,és csak fél évig dolgozott nélkülem a házon,utána mindent együtt csináltunk,együtt fizetjük a hiteleket,együtt lakunk benne. Tehát ez a házUNK!
Remélem elég érthető voltam,ha nem,hát ez van.
Részemről a kérdés a válaszom küldése után törlésre kerül a válasz listámról,hogy még véletlenül se bonyolódjak bele értelmetlen vitába! Ha nagyon 'zé'nek tartasz még így is,írd nyugodtan ide,válaszba,ha bocsánatot akarnál kérni,akkor privátban.
Minden jót kívánok Neked a továbbiakban!!
Akkor nem kéne úgy felépítened a párod, hogy ő egyedül mennyi mindent elért, hiszen kapott hozzá bőven pénzügyi segítséget. Így nem akkora kunszt. Nem csak rajta múlt, hogy mára van valamitek.
Legfeljebb annyit lett volna érdemes írni, hogy a párod milyen szorgalmas. De ez nem viszi előbbre a kérdezőt. Lehet, hogy az ő párja ugyanilyen szorgalmasan dolgozik.
" ahol drágák a házak,ott nagy átlagban az emberek sem minimált keresnek!! lásd pl Pest. A Párom ott is dolgozott tavaly,és képzeld,a takarító fiú a budaörsi Tescóban többet keresett,mint a Párom őrként,túlórákkal! "Itthon" egy takarító kevesebbet keres jóval!"
Hát nem tudom, te hol élsz, én Pesten, de hogy neked közöd nem volt soha hozzá, az biztos. Párommal mindketten diplomával a szakmánkban keresünk 120-150 ezer ft körül. Mindketten szegény családból jövünk, de fenntartunk egy albérletet, ami 120.ezer egy hónapban rezsivel együtt. Egy 2 szobás lakás, ami gyerekkel kell, 9-10 milliónál kezdődik Pesten. Számolj kicsit, hogy hogy tudnánk egy saját lakáshoz bárhogy hozzájutni! És anyukám történetesen takarítónő és minimálbért keres szintén Pesten, mutyiban hozzá tud jobb napokban csapni 30 körül. persze pest az álomhely, ahol mindenki sok pénzt keres. Ja és azt is tedd hozzá, hogy az élet is összehasonlíthatatlanul drágább itt mint ott. Szóval legyél rá büszke, hogy az isten háta mögött 10 év alatt rendbehoztatok egy házat, de nem ez az általános példa arra, hogy kioktassunk másokat.
Ez persze nem változtat azon, hogy a kérdező egy másokon élősködő primitív liba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!