Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan ertesem meg anyosomal...

Hogyan ertesem meg anyosomal hogy ne szoljon bele az eletunkbe?

Figyelt kérdés
Egyut lakunk anyosomal 16 hetes terhes vagyok mar az idegeimre ment hogy o fijut szeretne es minden nap ezt mondja hogy o kis fijut szeretne es hogy kicsi Atika igy kicsi Atika ugy mivel a fijat Attilanak hivjak.Megy egy olyant mondot nekem hogy ha a fija gyereke nem az apja neven lenne o ezt nem tudna elfogadni es adik mind mondana hogy ugyis a fija nevere tenek!Ez normalis hogy a fija neven lesz.(nem vagyunk ossze hazasodva)Bele szol h a parom mit csinal es hogy hova megy es hogy miert Es ahogy kimegy az ajton rogton jon hozzam hogy hova megy!Meg ha kimejunk a hazbol az az elso kerdese hogy hova mentek!Es mar nem birom ezeket idegilek mit tegyek?
2013. aug. 10. 22:01
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
81%

1 -üssed anyóst, mint répát

2 -emellé be is szólogathatsz nekije, hogy káurváányád, bhaaazdmeg, kööötsög, satöbbi

3 -öncsed nyakon forró vizzel!

4 -meneküjj onnat!

(...talán ezzel a helyesírással megérti... :) )

2013. aug. 11. 12:46
 32/44 anonim ***** válasza:
43%
De most miért kell lovagolni a határon túlizáson? Lehet, hogy "csak" szellemileg nem üti meg az átlagot. Akkor sem kell bántani, nem ő tehet róla.
2013. aug. 11. 15:53
 33/44 anonim ***** válasza:
75%

Pici arany bogaram! (kérdező)- az én "uram" már 25 évesen saját kecóba lakott,"oszt" nem az anyja adta a "seggéje" alá a "píztet",hanem MEGDOLGOZOTT ÉRTE!!! anyósod Attila "fija" ismeri a munkát??? Az én "uram" 17 éves kora óta,hogy letett egy szakmát,dolgozott! Amikor éppen nem volt munkája,a munkaügyön keresztül tett le Okj-s vizsgát- tudod,amikor 4-6 hónap alatt másik szakmát szerzel,amit az állam áll,ha levizsgázol. Amikor dolgozott,akkor tett el mindig pár ezret,ahhoz vett fel hitelt és vett egy kis paraszt házat-24 éves volt mikor megvette,most 32,a hitelt amit felvett,most év végén tisztázzuk ki,és csak havi 15 rugót fizetünk rá!! Amiben lakunk,500 ezerért vette,kb 3 százat költöttünk rá, 2,5 millára becsülték 2 éve,azóta dolgoztunk rajta!!

És nem csak mi vagyunk akiknek fiatalon saját házuk van úgy,hogy nem toltak semmit a hátsónk alá!!!

Szóval arany bogaram,vagy elköltöztök,vagy befogod a szád,itt sem panaszkodsz és örülsz,ha anyósod elvisel! Én biztos rács mögött lennék ha én lennék az anyósod,mert kb addig éltél volna,míg nem kinyitod a szád!!

Gratulálni tudok a Jó Istennek,hogy effélét alkotott,mint te is vagy!!!

2013. aug. 11. 16:11
 34/44 anonim ***** válasza:
81%
Ja, és nem valami hej de jól fizető szakmája van Neki,csak egy egyszerű épület asztalosként végzett 17 évesen,később pedig az okj-son személy és vagyonőr (ha úgy tetszik biztonsági őr)lett. Szóval nem száz ezreket keresett,hanem a minimál bért kapta!! Szegény anyósod!!! Őszintén sajnálom Őt!!!
2013. aug. 11. 16:14
 35/44 anonim ***** válasza:
60%
33-34 én nem értek egyáltalán egyet a kérdezővel, de ezt a beszűkült gondolkodást, hogy bezzeg a férjem a minimálbérből. Ember, itt egy bontásra váró ház is 5-7 millió forint. Amit már meg se lehet menteni. Egy üres telek is ennyi. Itt minimálbérből nem megy sehova. De a környező falvakban sem, mert ott se olcsó. Ha valamilyen csoda folytán 30-40 kilométerre talál valami olcsó lyukat, akkor meg a minimál béréből havi 2 hetet se tudná fizetni a munkába járás költségeit a fizetéséből. Azért mert valakivel kb. a csoda esett meg, vagy olyasmi, ami az ország nagy részén nem működik, akkor ne verje már a mellét, hogy ők milyen ügyesek. Azon a szinten ahol te meg a férjed vagytok/voltatok szerencse kérdése. Normális fizetésből nem tudnak lakást venni, meg önerőre spórolni emberek.
2013. aug. 11. 16:24
 36/44 anonim ***** válasza:
42%

Utolsó!

Én meg úgy bírom ezt a "másnak ment,nekem nem megy,keresem a kifogást" felfogást!

1. ez a kis parasztház már bontásra volt ítélve! Arról nem tehetek,hogy a Párom GONDOLKODÓ ember,és élt is az áldással!! Ez jó példa csupán,a kérdező stílusából ítélve el tudom képzelni,hogy egy picike helyen lakik,ahol a házak ára nem a csillagos eget verik!

Én pedig nagyon büszke vagyok a Páromra!!!!! ha ezt bűnnek látod,akkor- már megbocsáss,de Veled valami nem okés... (vagy irigy vagy,mert másoknak megy a kicsiből is kis helyen,okosan-ezt csak Te tudod,engem nem érdekel,hogy őszinte legyek!)

2. ahol drágák a házak,ott nagy átlagban az emberek sem minimált keresnek!! lásd pl Pest. A Párom ott is dolgozott tavaly,és képzeld,a takarító fiú a budaörsi Tescóban többet keresett,mint a Párom őrként,túlórákkal! "Itthon" egy takarító kevesebbet keres jóval! Még csak lehetősége sincs hogy túlórázzon. Ez csak 1 példa!

Aki nem tud bánni a pénzével,az ne sírjon,gondolkozzon,majd akkor előrébb jut!

Remélem megnyugodtál,és nem kötsz belém most már! Innentől nem vagyok hajlandó reagálni ha nekem szegeződik pár sor! Te leírtad amit akartál,én is leírtam ahogy én látom,én le is zártam!

Bár már nem sok van hátra,de teljen nagyon szépen és nyugodtan a hétvégéd hátra levő része!! :-)

2013. aug. 11. 19:10
 37/44 anonim ***** válasza:
57%

Baz.meg, előző, miért más sikerével dicsekedsz??

Arról beszélj, te mit tettél le az asztalra, hány házad van már önerőből?

2013. aug. 11. 19:48
 38/44 anonim ***** válasza:
57%

Röhej vagy, a párod összehozott egy házat, te meg azt mondod rá, hogy a házUNK.

Kicsit sem érzed, hogy ez így visszás? Nekem közöd nincs ahhoz a házhoz, szóval a párod házáról van szó.

Remélem képes vagy felfogni...

2013. aug. 11. 19:50
 39/44 anonim ***** válasza:
57%

Hát igen, ezzel max abban körözte le a kérdezőt, hogy ő jobb partit fogott ki a párjával, mint a kérdező az övével.

Nem nagy érdem. A párjának igen, de ő mire büszke? Hogy ilyen pasit fogott?

2013. aug. 11. 20:05
 40/44 anonim ***** válasza:
57%
Az ilyet, ha kirúgja a palija, vajon mivel dicsekszik utána? :D
2013. aug. 11. 20:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!