Hogyan ertesem meg anyosomal hogy ne szoljon bele az eletunkbe?
Figyelt kérdés
Egyut lakunk anyosomal 16 hetes terhes vagyok mar az idegeimre ment hogy o fijut szeretne es minden nap ezt mondja hogy o kis fijut szeretne es hogy kicsi Atika igy kicsi Atika ugy mivel a fijat Attilanak hivjak.Megy egy olyant mondot nekem hogy ha a fija gyereke nem az apja neven lenne o ezt nem tudna elfogadni es adik mind mondana hogy ugyis a fija nevere tenek!Ez normalis hogy a fija neven lesz.(nem vagyunk ossze hazasodva)Bele szol h a parom mit csinal es hogy hova megy es hogy miert Es ahogy kimegy az ajton rogton jon hozzam hogy hova megy!Meg ha kimejunk a hazbol az az elso kerdese hogy hova mentek!Es mar nem birom ezeket idegilek mit tegyek?2013. aug. 10. 22:01
1/44 anonim válasza:
Mondjuk ne szülj gyereket más nyakára, esetleg költözzetek el, esetleg mond meg neki kerek perec... esetleg beszélj a pároddal. Ezek a lehetőségek vannak.
3/44 A kérdező kommentje:
Hat elkoltozni en is szeretnek de az nem olyan konyu!Ha terhes marat elvetetni bisztos nem vetetnem el!Es en csak 19 eves vagyok a parom megy 25 szoval nem olyan konyu elkoltozni!Pedig az lenne eletem alma!sok dolog faj anyosomal kapcsolatba de ha megmondom neki kerek perec bisztis hogy ugy fog nezni mind egy veres zsepkendot!Es az a baj hogy meg ott kell eljek:(
2013. aug. 10. 22:12
4/44 anonim válasza:
1. Tanulj meg helyesen írni.
2. Költözzetek el.
3. Szülj egy FIÚT.
5/44 anonim válasza:
Gyereket felnevelni bezzeg könnyű lesz, mi? Érdekes szemlélet... Nem vetetem el, mert "akkorisazéngyerekem", de gondoskodni sem tudok róla, azt oldja meg anyós, aki emellett persze ne pofázzon be semmibe!
Akkor menj szépen a te szüleidhez, szülj az ő nyakukra, akkor biztos nem fog az anyós pampogni!
7/44 anonim válasza:
fiatal vagy, buta, ostoba, primitív falusi kislány, megérdemled az életed!
9/44 anonim válasza:
Tanulj, iratkozz be esti suliba, mert ez így nagyon gáz.
Ha nem lennél 16 hetes, akkor azt tanácsolnám, hogy inkább ne tartsd meg a babát, mert ez így szörnyű. Értem ezalatt a körülményeket, az iskolázatlanságot, és mindent.
Ha nem vagytok összeházasodva, akkor nem az anyósod, max. anyós jelölt.
10/44 anonim válasza:
Örömmel hallom, hogy még egy primitív "család" porontya gyarapítja hamarosan az országot....nagy szükség van rátok, szaporodjatok csak ész nélkül!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!