Mit tennétek a helyemben?
A fiam a férjem nagyanyjánál nyaralt és fogta,elvitte a gyerekemet megkeresztelni.Már előtte többször volt erről szó és mindig mondtam neki,hogy majd a kisfiam eldönti ha érett lesz rá,hogy mit szeretne.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?Most nekem forr az agyam.
Tombolnék. De csak akkor ha én nem akartam keresztelőt, és a hátam mögött megcsinálják.
Annyira mérges lennék, hogy megfontolnám, hogy sok időre a kapcsolatot meg is szakítanám az anyósommal. Nem mehet a gyerek oda.
Azt hogy megkeresztelték, már sokat nem tehetsz, csak elfogadod.. A fiad amúgy sem fog ezzel. foglalkozni.
A mai ember már kevésbé fog törődni az efféle vallási dolgokkal! Az élete nem fog változni nagy mértékben!
Én is megvagyok keresztelve, és jó ha egész életem során elmentem tízszer a templomba!
Semmi gond nem lesz vele, maximum néha kötelező menni a templomba, de legalább ismerkedik az emberekkel!
Törődj bele! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!