Mennyit fizetnél 1 hét unokázásért apóséknak?
Apósom kitalálta, hogy az 5 éves lányom úgy mehet le hozzájuk 1 hétre, ha az utolsó falat kaját is kifizetem nekik, amit a kislány megeszik. Másik unokát (hasonló korú kisfiú) full extrásan ellátják, sőt Ők tartják el egész évben.
Leszögezném, hogy nem szorulnak rá, hogy én álljam a gyerek 1 heti ennivalóját (hogy mást ne mondjak, a szomszéd bácsit naponta kábé 1500 forint értékben piáztatják), és NEM tesznek szívességet azzal, hogy ott lehet náluk pár napot, mert a felügyelete a lányomnak megoldott.
Ti kifizetnétek a csipetnyi sót is, amit a gyerek szendvicsére szórnak?
Engem őszintén szólva eléggé felháborít az, hogy ami az egyik unokának ingyen van, és magától értetődik, azért a másiktól pénzt kérnek. A kapcsolat jó anyósékkal, vita nem szokott lenni, és több ételt dobnak ki napi szinten, mint amennyit az én 5 éves gyerekem megeszik.
Mindezt ráadásul úgy adta elő, hogy előtte az új multimédiás kütyüjével dicsekedett nekem, és a másik unoka anyja azt ecsetelgette, hogy az ő gyerekének mindenből a drágábbat kell venni, mert ahhoz van hozzászokva.
Én azt hiszem nem fogok kérni a "vendégszeretetükből".
Ti mit tennétek?

Megjegyzem amúgy van ilyen :( nagypapámék, nem éreztetik az unokákkal, dédunokákkal a különbséget, illetve senkitől se kérnek pénzt sőt!
De náluk is vannak kedvencek. Unokák közül speciel én, dédunokák közül meg az egyik kiesett a szeretetükből ami szerintem elég gonosz dolog.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!