Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Én vagyok szemét, vagy igaza...

Én vagyok szemét, vagy igaza van az anyósnak?

Figyelt kérdés
Tél óta nem jól keres a férjem.Egy hónapban megmaradt 40000ft négyőnkre.Sajnos nem tudtam befizetni a villany.Nagyon sokkal tartozunk,de nem kapcsolják ki mert védendő fogyasztók vagyunk.Szóval...Kértünk kölcsön az anyóstól fára decemberbe,20000ft.Neki januárba bejött 800000ft.Tudja nagyon jól,hogy mennyi tartozásunk van,és milyen szarul állunk anyagi téren,de múlt héten közölte velünk,hogy kéri vissza a pénzt,mert NINCS neki.Így nem tudom a villanyt befizetni az összeset biztos nem.Meg ott lesz a kutyaoltás,és még egyéb befizetni való.Most csak én tartom egy pénzéhes embernek,vagy neki van igaza?

2013. máj. 2. 12:20
 71/106 A kérdező kommentje:
Ó drága anyós :)
2013. máj. 2. 15:08
 72/106 anonim ***** válasza:
85%
Na kérdező, jól elkanyarodtunk a témától...:D
2013. máj. 2. 15:09
 73/106 anonim válasza:
44%
Ápolónő!Rosszul esik?Nézd végig amiket írtál,aztán gondolkodjál el rajt,hogy másnak nem esett -e rosszul amiket írtál.
2013. máj. 2. 15:14
 74/106 anonim ***** válasza:
85%

Emberek, értsétek már meg, hogy hiába esik ez rosszul a kérdezőnek, a hosszú távú megoldás mégiscsak az, hogy keres munkát, és annyi jövedelmet szednek össze, amiből meg tudnak élni! És most hiába simogatom a fejét virtuálisan, hogy "jajj, szegénykém, meg kell adnia a tartozását", ettől neki nem lesz jobb! Attól lesz jobb, ha képes megoldani a problémáit. De sem az anyós pocskondiázása, sem a pénzére való ácsingózás (ha mégoly jogosnak tűnik is a másik unokák támogatása miatt) NEM fogja elmozdítani a megoldás irányába. Örüljön, nem kapcsolják ki az áramot náluk, ennyivel is kisebb teher nyomasztja a vállát.

És igen, akármennyire is nehéz munkát találni, az a megoldás. Ha nem élnek meg egy jövedelemből, akkor kell kettő.

2013. máj. 2. 15:20
 75/106 anonim ***** válasza:
63%

Na, itt tényleg egy-két válaszolónak az intelligencia hányadosa felezi az életkorát, pl. annak, aki az ápolónőre zúdítja az ő általa sosem látott rokonok panaszait. Képzeld, barátnőm ápolónő a pszichiátrián, 19 éves kora óta. Amikor mesélte, hogy mit kell csinálniuk havi 80.000 Ft-ért, azt hittem, nem is igaz, pedig de. Nemcsak gyógyszerbeadás, ágytálazás, hanem ki is kell mosni a sz@rból, F@sból, aztán még a beteg kiabál vele, volt aki meg is verte, mert olyan állapotban kerülnek be. A halottakat is le kell mosdatniuk, és ami távozik, azt is. Nincs ünnepnap, karácsony, hétvége... A lóvé? Hát azt a doki kapja, míg az érdemi részt az ápolónő végzi.

Én is találkoztam bunkóval, aki pl. azért kiabált, mert amikor anyunak ágyat húzott, lerepült a műkörme...

És tudod, egy intelligens ember nem kezd el óbégatni, ha valaki leírja, mivel foglalkozik, mert tisztában van a sztereotípia és az előítélet fogalmával...

2013. máj. 2. 15:22
 76/106 anonim ***** válasza:
28%

"általa sosem látott rokonok panaszait"

Köszönöm szépen, ez igazán jól esett. Ha tudnád, hogy min mentem keresztül, nem írnál ilyeneket. Te beszélsz intelligenciáról??? Na, neked az nincsen.

2013. máj. 2. 15:34
 77/106 anonim ***** válasza:
28%

És tudod, egy intelligens ember nem kezd el óbégatni, ha valaki leírja, mivel foglalkozik, mert tisztában van a sztereotípia és az előítélet fogalmával...

Mert egy intelligens ember, akinek munkája van, nyugodtan dobálózhat azzal, hogy könnyű munkát találni, igaz? Amúgy amiket felsoroltál,igen azokat kellene megcsinálniuk, de nem teszik! Amúgy meg ők választották ezt a munkát, úgyhogy bekussolhatnának, nem? Vicces, sírnak, hogy mennyi a fizu és miket kell csinálni. De ők választották ezt! Az meg már nem ránk tartozik, hogy ez neki problémát jelent.

2013. máj. 2. 15:36
 78/106 A kérdező kommentje:
:D
2013. máj. 2. 15:42
 79/106 anonim ***** válasza:
92%

Kedves 76-os. Látom, az értő olvasás sem az erősséged.

"aki az ápolónőre zúdítja az ő általa sosem látott rokonok panaszait."

A válaszadó ápolónő talán találkozott a rokonaiddal? Látta őket? Akkor miért ő az oka, hisz sosem látta őket?

Ebben mi esik rosszul? ....

A másik. Aki ápolónő, ezt választotta, igen. Ennyit fizet? Igen, sajnos. Csak tudod, ez sokkal jobban megviseli az embert, mint egy irodai munka, nem könnyű, hogy emberek halnak meg mellette. Ezt sokan nem tudnák csinálni, én sem. Minden tiszteletem az övék. (vannak kivételek, persze, de intelligens ember ezzel tisztában van)

2013. máj. 2. 15:43
 80/106 anonim ***** válasza:
15%
Igen, félreértettem, amit írtál. Elnézést. Viszont elmentél amellett, amiket írtam régebben. Én is beszéltem kivételekről, őket tisztelem. Többször nem írom le. Amúgy, az ápolónő megbántott több embert, bocsánatot kérni nem tud. Ha hibázom, elnézést kérek. Szerintem az intelligencia ebben is megmutatkozik.
2013. máj. 2. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!