Én vagyok szemét, vagy igaza van az anyósnak?
Nem vagyok anyós párti : Mert az enyém tényleg a világ legrosszabb anyósa :
De kedves kérdező ,ha anyukád tenné ugyan ezt az azért más lenne nem szemétség ?
Kérjetek a te szüleidtöl segitséget : Elve ha ismerem és tudom milyen akkor inkább a bankba megyek : És igen család tagok között is le kell papírozni mindent :
Két külön dologról beszélgetünk, a kölcsönről és arról, hogyan áll az unokájához.
A kölcsönnel kapcsolatban: igen, vissza kell adni. Előre le kell tisztázni, mennyi időre, így elkerülhető egy ilyen konfliktus. Az, hogy félre van téve temetésre, titeket is véd, nem szeretné a gyerekeire hárítani ezt a költséget.
Ami az unokákat illeti: ez megértem, hogy fájdalmas dolog. Leültél vele egyszer is megbeszélni ezt? Hogy miért viselkedik így? Sajnos azt veszem észre, a kommunikáció kezd kihalni, egymást szidják az emberek, de képtelenség bármit is megbeszélni.
Ültesd le, és beszéljétek át ezeket a problémát. A pénz dolgot próbáld lenyelni, ő tett szívességet, örülj neki. A gyerekkel kapcsolatos dolgokra meg kérdezz rá. Adhatunk tanácsot, de a miértekre csak ő tudja a választ.
"Te meg aki az ocsmány válaszaidat írtad,biztos te is valami anyós féle vagy.Miért ítélkezel addig amíg nem ismersz valakit.Biztos valami olyan munkahelyed van amiért nem kellett megküzdeni.Igenis nehéz a mai világba munkát találni."
Egyetlen választ írtam, ebben említettem meg, hogy az nem lehet igaz, hogy nincs munka.
Nem vagyok anyós, fura is lenne 27 évesen.
Nem ítélkeztem. Csak leírtam a véleményem. Hogy a kérdező vagy az anyósa pénzéhes-e, ezt nem tudom.
A munkahelyemért igenis meg kellett küzdeni. Pl. érettségi után még 8 évig tanultam, dolgoztam, törtem magam, és igen, most van állásom (Kapok is havi 110-et, hűha, de jó nekem...). Cserébe nem tartozom senkinek, és addig nyújtózkodom, amíg a fizum ér... De voltaképp hogy jön ez ide?
" Amúgy milyen fa volt az hogy 20ezerbe került? Én biztos csak jelképesen egy ágat vettem volna, ha nincs rá pénzem...."
Jó ég, hát tüzelő fa, mit gondoltál? :D Eszem megáll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!