Én vagyok szemét, vagy igaza van az anyósnak?
Na, akkor idézem mit írtál a munkáról:"27-es, sztem senki nem írt ocsmányat, de speciel én 30 éves vagyok és ápolónő, tehát sem anyós nem vagyok, sem lébecolós munkám nincs. Normális felfogásom, az viszont van."
Más örülne, ha lébecolós munkája lenne....
Az én anyósom soha nem adott semmit, minden pénzét magára költötte. Még a férjét is elüldözte.
Most, hogy megöregedett, bajban van. Mert nincs aki segítsen. Ugyanis van még két másik gyereke is,akik szintén nem kaptak soha semmit. Ezt kapja vissza.
Senki nem szereti, a szomszédokkal évek óta kőkeményen haragban van.
Szóval, sokféle anyós van, aki valakinek az anyja is egyben.
Csak az a tisztelet... az valahogy nem működik..vajon miért?
Kedves kérdező! Ha az én anyám, aki a Feleségem anyósa nem támogatott volna, akkor bizony néha úgy lettünk volna, mint Te. De segített. Bőségesen visszakapta. Ő is anyós(volt, sajnos)
Csak a legelső képmutató kioktató rosszindulatú választ olvastam el. A többit inkább nem, mert felidegesítem magam.
Szerintem egy VALÓDI IGAZI CSALÁDBAN kellene lenni annyi összetartásnak, hogy nem szopatjuk a fiatalokat, hanem segítünk. Nálunk az volt a szokás apámékkal szemben a nagyszüleimnek, vagy apámnak velem, velünk, hogy adott esetben el is engedték az ilyeneket, látván, hogy a fiatalnak sincs.
Ha valaki pártolja az antiszociális értetlen anyóst, hát, annak csak azt kívánom, hogy kerüljön ilyen helyzetbe ő is.
Ami a kutyatartást illeti, kérdezném a nagyokos elsőtől: elképzelhetetlen, hogy a kutya odakerülésekor még rendben volt minden? A kérdező azt írja, hogy mostanában csúszott le a szitu. Akkor egyből bassák ki a kutyust az utcára, vagy passzolják el??? Ökör.
"A decemberi favárlásnál én karácsonyfára asszociáltam, mert a tüzelőt nyáron szokás megvenni...."
Lehet, hogy elfogyott nekik a tervezett adag és kellett. Másrészt jobb igenis akkor venni, mert az friss, nyáron még az előző évben kivágottat árulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!