Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Én vagyok szemét, vagy igaza...

Én vagyok szemét, vagy igaza van az anyósnak?

Figyelt kérdés
Tél óta nem jól keres a férjem.Egy hónapban megmaradt 40000ft négyőnkre.Sajnos nem tudtam befizetni a villany.Nagyon sokkal tartozunk,de nem kapcsolják ki mert védendő fogyasztók vagyunk.Szóval...Kértünk kölcsön az anyóstól fára decemberbe,20000ft.Neki januárba bejött 800000ft.Tudja nagyon jól,hogy mennyi tartozásunk van,és milyen szarul állunk anyagi téren,de múlt héten közölte velünk,hogy kéri vissza a pénzt,mert NINCS neki.Így nem tudom a villanyt befizetni az összeset biztos nem.Meg ott lesz a kutyaoltás,és még egyéb befizetni való.Most csak én tartom egy pénzéhes embernek,vagy neki van igaza?

2013. máj. 2. 12:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 anonim ***** válasza:
35%
Hát kedves ápolónő már bocsánat hogy közbeszólok de pl azokat akik régóta munka után kajtatnak és a legszemetebb munkára sem veszik fel őket.
2013. máj. 2. 16:54
 92/106 anonim ***** válasza:
53%
90-es :) Azt ugye tudod, hogy nem én vagyok az összes hozzászóló!? Én pl a munkanélküliekről egy szót sem írtam! Ez a baj a névtelenséggel, de megnézheted %-ra, én a 73-as vagyok, kérlek ne tudd be nekem az összes hozzászólást!
2013. máj. 2. 16:55
 93/106 anonim ***** válasza:
36%

Na, akkor idézem mit írtál a munkáról:"27-es, sztem senki nem írt ocsmányat, de speciel én 30 éves vagyok és ápolónő, tehát sem anyós nem vagyok, sem lébecolós munkám nincs. Normális felfogásom, az viszont van."

Más örülne, ha lébecolós munkája lenne....

2013. máj. 2. 17:12
 94/106 anonim ***** válasza:
81%
93-as, ezt a 27-es hozzászólásra írtam. De tényleg nem értem, miért kell nekem magyarázkodnom. Igen azt írtam, hogy nem lébecolós a munkám, mivel így van, nagyon keményen dolgozom a pénzemért. Ezt bűn leírni? Kinek ártok ezzel? Nem azt írtam, hogy Te vagy más nem dolgozik keményen, annyit írtam, hogy nem lébecolós a munkám. Mivel előtte arról volt szó, hogy akik írtunk, biztosan nem küzdöttünk meg a munkákért. Egyébként pedig de, én másik városba költöztem konkrétan, hogy legyen munkám, most a fővárosban élek, és így is volt 2 munkahelyem is, amit bezártak, mikor a kórházösszevonás volt. Nem mondanám, hogy bármi lehetőség az ölembe hullott volna. Ezt is csak a 27-es válaszra írom, vagy tulajdonképpen akkor ide olyan ember már nem is írhat, akinek van munkája. Vagy hogy van ez?
2013. máj. 2. 17:19
 95/106 anonim ***** válasza:
75%
Vagy valószínűleg az a gond, hogy elbeszélünk egymás mellett, mivel nem ismered a lébecoló szó jelentését. Ez nem egy pozitív jelző, gyakorlatilag lébecolni annyit tesz, hogy valaki teng-leng, tehát nem hasznos munkavégzéssel tölti az idejét. No, erre írtam, hogy nem tengeklengek munkában, keményen dolgozom. Ezzel megsértettem bárkit is? Nem, tényleg nem értem.
2013. máj. 2. 17:23
 96/106 anonim ***** válasza:
72%
Volt egy munkanélkülis hozzászólásod, de azt már törölték, így idézni nem tudom.
2013. máj. 2. 17:37
 97/106 anonim ***** válasza:
67%
Hidd el, ha lett volna munkanélkülis hozzászólásom, nem védeném a mundér becsületét, beismerném!
2013. máj. 2. 17:41
 98/106 anonim ***** válasza:

Az én anyósom soha nem adott semmit, minden pénzét magára költötte. Még a férjét is elüldözte.

Most, hogy megöregedett, bajban van. Mert nincs aki segítsen. Ugyanis van még két másik gyereke is,akik szintén nem kaptak soha semmit. Ezt kapja vissza.

Senki nem szereti, a szomszédokkal évek óta kőkeményen haragban van.

Szóval, sokféle anyós van, aki valakinek az anyja is egyben.

Csak az a tisztelet... az valahogy nem működik..vajon miért?

Kedves kérdező! Ha az én anyám, aki a Feleségem anyósa nem támogatott volna, akkor bizony néha úgy lettünk volna, mint Te. De segített. Bőségesen visszakapta. Ő is anyós(volt, sajnos)

2013. máj. 3. 10:22
 99/106 anonim ***** válasza:
17%

Csak a legelső képmutató kioktató rosszindulatú választ olvastam el. A többit inkább nem, mert felidegesítem magam.

Szerintem egy VALÓDI IGAZI CSALÁDBAN kellene lenni annyi összetartásnak, hogy nem szopatjuk a fiatalokat, hanem segítünk. Nálunk az volt a szokás apámékkal szemben a nagyszüleimnek, vagy apámnak velem, velünk, hogy adott esetben el is engedték az ilyeneket, látván, hogy a fiatalnak sincs.

Ha valaki pártolja az antiszociális értetlen anyóst, hát, annak csak azt kívánom, hogy kerüljön ilyen helyzetbe ő is.

Ami a kutyatartást illeti, kérdezném a nagyokos elsőtől: elképzelhetetlen, hogy a kutya odakerülésekor még rendben volt minden? A kérdező azt írja, hogy mostanában csúszott le a szitu. Akkor egyből bassák ki a kutyust az utcára, vagy passzolják el??? Ökör.

2013. máj. 3. 14:53
 100/106 anonim ***** válasza:
0%

"A decemberi favárlásnál én karácsonyfára asszociáltam, mert a tüzelőt nyáron szokás megvenni...."

Lehet, hogy elfogyott nekik a tervezett adag és kellett. Másrészt jobb igenis akkor venni, mert az friss, nyáron még az előző évben kivágottat árulják.

2013. máj. 3. 16:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!