Én vagyok szemét, vagy igaza van az anyósnak?
Köszönöm a gyors választ.
Azt hiszem az lesz mindenkinek a legjobb, ha a saját lábatokra álltok és nem kértek kölcsönt senkitől, próbálj másutt faragni. Fát nyáron kell venni, mert olcsón, nem decemberben.
Ami meg a villanyt illeti, nálunk első a számla, aztán ami marad elosztjuk a kötelező dolgokra.
A helyzetetek nem rózsás, de meg lehet oldani.
Sok sikert!
Ki mondta, hogy könnyű munkát találni?
Nem az.
De ha ezen múlna, pucolnék wc-t, csinálnék hamburgert gyorsétteremben, vállalnék gyerekfelügyeletet, alkalmi takarítást, bármit.
Ha meg nem teszem, és kölcsönt kérek/fogadok el, akkor tudomásul veszem, hogy azt meg kell adni. Ez ennyire kegyetlen és embertelen...
"És íme a bizonyíték, hogy a diploma és az intelligencia bizony nem egyenesen arányosak egymással... :D"
Csak nem megbántottalak? :) Elég merész dolog megállapítani az intelligenciát pár mondat után. Miért is írtad ezt? Tán fáj az igazság? Akkor is ez a véleményem! Ha meg a diplománál tartunk, milyen orvos az, aki reumának hisz egy tüdőrákot? Hm? A mai orvosok és kis ápoló pitsák csak a pénzre mennek, eszük semmi. Meg is látszik a kedves ápolónő megnyilvánulásain.
Itt van az ápolónő: "27-es, sztem senki nem írt ocsmányat, de speciel én 30 éves vagyok és ápolónő, tehát sem anyós nem vagyok, sem lébecolós munkám nincs. Normális felfogásom, az viszont van."
13:16-kor írta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!