Én vagyok szemét, vagy igaza van az anyósnak?
54.
Ugyan nem engem kérdeztél, de ez sajnos már rég nem azon múlik h milyen diplomája van az embernek. Ha abba nem veszik fel amiben végzett (és elég nehéz elhelyezkedni szakmában gyakorlat nélkül, ami ugye munka nélkül nincs. ördögi kör) akkor bizony kénytelen ilyen munkákra is jelentkezni. Nekem nincs diplomám, de sok diplomás ismerősöm van aki nem győzi letagadni a diplomáját mert különben még takarítani sem vennék fel. Ilyen ez a mai világ. Vagyis nem. Csak ez az ország.
Kedves Kérdező!!
Annyiban jogos a felháborodásod, ha kaptatok kölcsön és mondtátok, hogy a májusi fizetéskor visszaadjátok és az anyós előbb visszakérte, az valóban nem szép dolog, gondolom tudta, hogy nincs pénzetek. De, az ő pénze és jogában áll visszakérni, ha semmi papír nincs róla, hogy mikor adjátok vissza. Szerintem ne zsörtölődj miatt.
Megértem és át is érzem azt is, hogy a párod testvére többet kap és ez rosszul esik nektek, neked.
Nálunk is ez a helyzet, míg párom testvére kapott 2 milliót mikor családot alapított és házat vett, mi nem kapunk semmit, albiban vagyunk. Hozzáteszem, párom testvére már nincs együtt azzal a nővel, aki gyereket is szült neki. Most árulja a házát, mert munkanélküli, de hozzáteszem nem abban a házban laknak, mert zártkert és a srác új barátnőjének nagyon kiesik a várostól ezért albérletben vannak, mikor a ház autóval 10 percre van a belvárostól. Mindezt anyósom fizeti, albi, rezsi, a srác korábbi hitelei, meg az a hitel, ami még a házon is van, telefonszámlák, mert a srácnak volt munkahelye, csak ő mondott fel, a csaja meg keres havi kb. 70 ezret. Na, szinte semmit se kell fizetnie a párom testvérének, még egy házat is kapott a segge alá, de az se jó, mert zártkert, nem dolgozik, mindenét fizetik. Ja és most vett okostelefont és márkás új ruhákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!