Mit lehet tenni, egy olyan anyossal akinek semmi nem megfelelö amit csinálok? Segitenétek
No akkor megnyugodhattok!
Kedves kérdező: te oszd ki az anyós fejét, ne engedd, hogy a nyakadra nőjön, ma még a kisujjadat követeli, holnap már az egész karod sem lesz neki elég.
És úgy, ahogy látod mások is teszik: ha más megoldás nincs, sajnos kiscsaládoddal együtt költözni kell, ha lehet, minél messzebb! Legyetek boldogok, éljetek békességben anyós nélkül, együtt, egymásért.
Egy ilyen anyósnál csak az segít szerintem ha először is megérteted a férjeddel hogy tönkre tesz így titeket, és csökkentse minimálisra vele a találkozást, mert ha nem az őt is tönkreteszi idegileg. Anyósod úgyis meg fog még találni valami baromsággal, akkor egyszerűen nevesd ki nézd levegőnek, ne menj bele a vitába. Ez valószínű még jobban idegesíteni fogja, ami miatt teljesen össze fog balhézni a pároddal. Na ez a megfelelő alkalom amikor egy időre elfelejthetitek, összeszedd magad és lesz időd kitalálni hogy mivel tarthatod sakkban a közeljövőben (szerintem ilyen esetben már nem kell szerénykedni például: elköltözés gondolata->úgy érzi majd elveszíti a fiát->beparázik->leáll, vagy valami titok megszellőztetése->beparázik->leáll ...).
Amikor elérkezik a megfelelő alkalom hogy ezt közöld vele, végig maradj higgadt (nehéz lesz)és magabiztos. Ha esetleg tintázik az anyós akkor olyankor kell beszélned vele amikor nincs a fejében,de még nem is remeg a pia után.
Drasztikus de hatásos, nekem bevált, azóta nyugi van!
"még neki áll fejebb és ö hord le engem"
Ez is tipikus!
Tudod mindig az kiabál,akinek a háza ég!
Az ilyen embereket annyira nem tudom megérteni!
Figyelj!
Ha egy minta anya lenne,aki dolgos,rendes,és tényleg semmiért sem lehet megszólni,akkor se lenne hozzá joga,hogy veled foglalkozzon.
Gyanítom hogy unalmas,és boldogtalan az élete,nincs egy kertje,amit rendezgethetni,esetleg házi állatok,gondolom kötni sem szeret.
Netről írjál ki neki egy csomó szappanoperát,egy jó évre valót,hátha azzal ellesz.
Az ilyeneknek sok a felesleges szabadidejük,ráérnek piszkálódni.
Szerintem nem kell azt terjeszteni, mert:
- akkor ti magatok is lealacsonyodtok az ő szintjére
- ha úgyis elköltöztök a közeléből, majd a szomszédok, akik előtt eddig csak szapult benneteket, elkezdenek tisztábban látni
- előbb-utóbb őket is kikezdi, mert az a fajta, aki nem tud meglenni sz@r-kavarás nélkül, és majd rájönnek, hogy a fele sem volt igaz annak, amit rólatok összehordott.
Örüljetel annak, ha távol lehettek tőle, és attól kezdve ne is gondoljatok rá! Sok boldogságot, jó egészséget kívánok családnak, babának és neked is.
Igyekezz a férjeddel mindent megbeszélni, hogy az anyja ne tudjon éket verni közétek; vitában őt a magad oldalára állítani, és anyóspajtást amikor csak lehet, ignorálni.
Csináld úgy a dolgaidat, ahogyan neked és a férjednek jó, anyóst pedig haza lehet küldeni. Annyit tehetsz, hogy meghallgatod a véleményét - ha érdemes -, de tudd: mindig te döntesz a magad életéről és senkinek sem lehet megfelelni, ha az nem akarja. Hiába pedálozol olyan embernek, aki irigyel, gyűlöl vagy nem szeret és rossz, önző (esetleg aljas) a természete, nem fogsz neki megfelelni. Nem is szabad ilyen embernek pedálozni a megfelelésért, mert úgyis esélytelen leszel, és csak megalázod azzal magad, hogy pitizel egy uralkodó, agresszív d&gnek.
Ha vele éltek, és nagyon kötözködő-fúró ember, akkor minél előbb igyekezzetek külön költözni, és lehetőleg jó messzire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!