Mit lehet tenni, egy olyan anyossal akinek semmi nem megfelelö amit csinálok? Segitenétek
12-es vagyok!
Bocsi kérdező: valóban tartanék 3 lépés távolságot, és a lehető legritkábbra fognám az érintkezést, a kapcsolat-tartást anyósékkal.
Ha személyesben jelenik meg, kb. 10 perc múlva "megköszönném a látogatást", hogy ne haragudjon, de el kell mennem. Ha telefonon hívni, köszi, hogy hívott, igen, jól vagyunk, de most le kell tennem, stb. stb.
Nem vagy rossz, hiszen pont olyan vagy, amilyet a férjed keresett magának. Ha téged választott, akkor az azt jelenti, hogy őneki megfelelsz. És ezt alkalomadtán megmondhatod az anyósnak is, hogy nem őneki, hanem a fiának szeretnél továbbra is megfelelni, ahhoz viszont az kell, hogy meg tudj maradni olyannak, mint amilyen eddig is voltál. Ne próbáljon meg "átnevelni"! :)))
Az én anyósom is ilyen volt,semmi nem volt jó.Ha bal,akkor miért nem jobb,ha igen ,akkor miért nem sorolhatnám napestig.Egyszer kibuktam és azt mondtam neki (söpörtem és az volt a baj,hogy miért nem az ajtótól befelé a helyiség közepefelé csinálom)itt a kib@szott járgány,fel lehet ülni rá és el lehet húzni a büdös pi..ba,ahol más vérét lehet szívni!!!de rólam szálljon le azonnal,nem azért nem jó amit csinálok,mert rosszul van csinálva,hanem azért mert én csinálom és kötekedni kell!
6 év múlva megint rájött a kötekedhetnék vagy inkább a fontoskodás,az akkor már 3 hónapos kislányommal kapcsolatosan tanácsokat osztogatott,hogy büfiztessem,mert fájni fog a pocija,jól takarjam be mert fázhat,és hagyma teát adjak mert az oldja a görcsöket!!!
mondtam neki,hogy ezekkel a tanácsokkal elkésett,ha jobban érdekelné az unokája akkor tudná,hogy nem hasfájós és három hónapja büfiztetve van,de már mindjárt egyedül is képes rá,mellékesen meg hozzátenném,utolsó ember akitől tanácsot kérnék gyermeknevelésbe.Na erre köpni nyelni nem tudott és azóta felfogta,itt labdába nem rúghat.
Mit tehetsz az anyóssal?Mond meg a magad igazát,ne hagyd magad befolyásolni és megalázni.Ha látja,hogy a fejedre x@rhat meg is fogja mindig tenni.Majd ha lesz gyerek kérdezés nélkül a nyakadra fog költözni 1-2 hónapig is,már csak ilyenek,be kell tanítani őket.Tisztelet a kivételnek.
12-es!
Nem egyedül "szökök", a férjem mondta ki a végszót. Sajnos annyira primitívek, hogy szegénynek be kellett látnia, hogy nem tud velük mit kezdeni. Hiába beszél velük, semmit nem ér. Ő meg nem akarja kiakasztani magát idegileg....amit én sem szeretnék, és inkább akkor megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!