Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan is van az, hogy az...

Hogyan is van az, hogy az emberek az életkoruknak megfelelő párt szeretnek?

Figyelt kérdés

Pl vegyük a nagyszüleinket, akik együtt öregedtek meg. Ezt értem, mert ott egy hatalmas kapocs, egy együtt leélt élet érzése és emléke, de vegyünk egy 60 éves nőt.

Társadalmilag az ő életkorából választ párt magának, noha 20 évesként is szerette a kis friss husi legényeket, akkor most már azok nem tetszenek neki?

Ez velünk változik, ez genetikai?

2012. szept. 22. 19:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
20 éves fiúcskáknak nem szokott tetszeni egy 60 éves nő. Legfeljebb akkor, ha a nő gazdag és eltartja a kisfiút.
2012. szept. 22. 19:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Genetika, etika, erkölcs, változókor. Mikor az ember elkezd öregedni, észreveszi, hogy nem a külsőség a döntő szempont, hanem a tapasztalat, az intelligencia, a közös hang, stb...

Pl. egy normális 50éves, családos, felnőtt gyerekes apuka, feltehetőleg nem fog 18éves lányok után futkosni, mert olyan neveltetésben részesül, ahol erkölcsi szempontok voltak. DE EZ csak az én véleményem..

2012. szept. 22. 19:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A 60 éves nő sem vak, viszont párnak olyan embert választ magának mindenki, aki nem csak külsőleg felel meg neki, hanem fontos a lelki tényező is. Persze valakinek elég a pénztárca vastagsága. Egy 50 éves nőnek nem kell egy 20 éves éretlen srác, max szexre. Egyszerűen máshol tartanak. Tisztelet a kivételnek, mert biztos akadnak.
2012. szept. 22. 19:39
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Most 33/N vagyok,de 25 év alatt gyereknek látom,a férfiakat.

Szerintem velünk változik ez a dolog.És ez igy van jól.

2012. szept. 22. 19:40
 5/12 anonim ***** válasza:
igen,az előzőnek igaza van. máshol tartanak az életben, lehet, hogy tetszik az ötvenesnek a húszéves, de előbbinek már családja van, vagy ha nincs, akkor is jó ideje felnőtt életet él, dolgozik, saját élete van, nem függ szülőktől, pl. egy húszéves még vagy tanul, vagy még csak kezdi a felnőtt életet, meg eleve mások a körülményei, a dolgai. pl. elképzelhető, hogy sokkal többet akar szórakozni járni, mert ő még bírja, az ötvenes meg már lenyugodott.
2012. szept. 22. 19:43
 6/12 anonim ***** válasza:
37%

Ez azért érdekes, mert általában a nők nem szeretik a fiatalabbat.

Az én párom 12 évvel idősebb, az első szerelmem 29 évvel volt idősebb nálam.

Viszont olyanról iszonyú ritkán hallok, hogy idősebb nő fiatalabb sráccal.

2012. szept. 22. 19:49
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Az ember változik, jó esetben. Regen egy 20 evest öregnek tartottam, most 25 evesen egy 20 evest túl fiatalnak tartanek hozzám, a 15 eveseket pedig egyenesen gyereknek nezem es nem is tekintek rájuk potenciális párjelöltnek.
2012. szept. 22. 19:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
55 éves vagyok, és eszembe sem jutna egy 30-asra férfiként nézni. A fiam 34 éves, igy nekem ez a korosztály gyerek. Persze hogy változik az izlésünk. Ma már egyáltalán nem csak a külső a fontos. Nem mondom, hogy nem tetszenek a jó alakú, korban hozzám illő pasik, de imádom a pocakos, nem túl magas páromat, akit 5 éve ismertem meg. A legkedvesebb, legjobb ember akivel valaha találkoztam.
2012. szept. 22. 19:58
 9/12 anonim ***** válasza:

nem tudom te hany eves vagy, de en emlekszem h mikor 16 voltam akkor 16-20 evesek tetszettek, mikor 20 lettem akkor kitolodott ez vagy 5 evvel (20-25 koruliek tetszettek) most 26 vagyok, mar inkabb a 30 koruli ferfiak vonzanak, a 25-23 alattiak fizikailag se nagyon tetszenek, tul gyereknek tunnek mar, viszont 40 folottit se igen tudnek valasztani magamnak, ok meg tul idosnek tunnek.

szoval gondolom ez valtozik velunk, eddig legalabbis velem valtozott.

2012. szept. 22. 20:09
 10/12 anonim ***** válasza:

30 vagyok, a férjem lánya 19. A barátaival szoktam találkozni, de nagyon férfiatlannak, gyereknek látom őket. Még izomzatuk sincs rendesen, túlzottan kölyökképűek és az én igényeimhez képest gyerekes a viselkedésük (ami amúgy koruknak megfelelő, csak az én koromnak nem :))

Most a férjemtől eltekintve azt el tudom már képzelni, hogy 40 évesen 30 éves párom legyen, de a jelenlegi életkoromban még túl sok vízválasztó tényező van egy 20 éves és köztem.

Amúgy a szüleim között 6 év van, anyám javára. Eleinte őt zavarta, de apám frappánsan leszerelte, mondván"hadd döntsem el én, hogy öreg vagy-e hozzám, te azt döntsd el, hogy túl fiatalnak találsz-e magadhoz". 35 éve vannak együtt. (Apám 29, anyám 35 volt, amikor megismerkedtek)

2012. szept. 22. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!