Hogyan is van az, hogy az emberek az életkoruknak megfelelő párt szeretnek?
Pl vegyük a nagyszüleinket, akik együtt öregedtek meg. Ezt értem, mert ott egy hatalmas kapocs, egy együtt leélt élet érzése és emléke, de vegyünk egy 60 éves nőt.
Társadalmilag az ő életkorából választ párt magának, noha 20 évesként is szerette a kis friss husi legényeket, akkor most már azok nem tetszenek neki?
Ez velünk változik, ez genetikai?
Szerintem ez fokozatosan kitolódik, 16 évesen csak 16 éves párt tudtam volna elképzelni, huszonéves koromban a plusz-mínusz 5 év tűnt normálisnak, jelenlegi párom 27 éves. Nem tudom, mi lesz 60 éves koromban :D
35/N
6os, ez azért van, mert a férfiak később érnek:) komolyan.
előző: ez a kitolódás meg szerintem azért van, mert fiatalkorban még nagyon gyorsan változik az ember. úgy értem, én pl. 37 vagyok, de egy 28 évest nem tartok gyereknek, hiába fiatalabb 9 évvel. viszont képzelj el egy 22 éves meg egy 13 évest...egyik gyerek, másik azért már felnőtt, ha fiatal is. viszont egy 28-30 évesnek már lehet családja, gyereke, munkahely, lakás, stb. ugyanúgy, ahogy a 37-nek, hasonlóak a problémák. egy 20 meg egy 11 évesnél meg végképp nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!