Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan is van az, hogy az...

Hogyan is van az, hogy az emberek az életkoruknak megfelelő párt szeretnek?

Figyelt kérdés

Pl vegyük a nagyszüleinket, akik együtt öregedtek meg. Ezt értem, mert ott egy hatalmas kapocs, egy együtt leélt élet érzése és emléke, de vegyünk egy 60 éves nőt.

Társadalmilag az ő életkorából választ párt magának, noha 20 évesként is szerette a kis friss husi legényeket, akkor most már azok nem tetszenek neki?

Ez velünk változik, ez genetikai?

2012. szept. 22. 19:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez fokozatosan kitolódik, 16 évesen csak 16 éves párt tudtam volna elképzelni, huszonéves koromban a plusz-mínusz 5 év tűnt normálisnak, jelenlegi párom 27 éves. Nem tudom, mi lesz 60 éves koromban :D

35/N

2012. szept. 22. 20:52
 12/12 anonim ***** válasza:

6os, ez azért van, mert a férfiak később érnek:) komolyan.

előző: ez a kitolódás meg szerintem azért van, mert fiatalkorban még nagyon gyorsan változik az ember. úgy értem, én pl. 37 vagyok, de egy 28 évest nem tartok gyereknek, hiába fiatalabb 9 évvel. viszont képzelj el egy 22 éves meg egy 13 évest...egyik gyerek, másik azért már felnőtt, ha fiatal is. viszont egy 28-30 évesnek már lehet családja, gyereke, munkahely, lakás, stb. ugyanúgy, ahogy a 37-nek, hasonlóak a problémák. egy 20 meg egy 11 évesnél meg végképp nem:)

2012. szept. 22. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!