3. párkapcsolatomban vagyok, most érzem először, hogy ez az ember mellett le tudnám élni az életemet, meg tudnék állni. Ezek alapján talán tényleg lehet ő számomra a megfelelő ember?
Figyelt kérdés
Nem érzem azt a késztetést, hogy tovább keresgéljek, mint ahogy az előző kapcsolataimnál éreztem.2012. szept. 18. 20:57
1/5 anonim válasza:
Jelentheti ezt is, de lehet, hogy csak az újdonság varázsa, ha pl. pár hónapja vagytok együtt.
2/5 anonim válasza:
Ha még a rózsaszín felhős periódus tart,ne vonj le messzemenő következtetéseket. Várjátok ki,míg eloszlik,aztán agyalj ilyeneken.
3/5 anonim válasza:
ez attól is függ, mióta vagytok együtt.
bár én is ráéreztem mikor megtaláltam az Igazit, már egy hónap után:)
4/5 -Pumukli- válasza:
"Nem az az igazi, akivel letudnád élni az életedet, hanem az aki nélkül nem tudnál élni."
5/5 Mcgalagony17 válasza:
Ha hosszú keresgélés után végre azt érzed, hogy képes vagy megállapodni a válaszom igen: összeakadtál az igazival, és arra úgy kell vigyázni, mint a legdrágább kincsre:) Én is hasonló cipőben vagyok, sok próbálkozás után először érzek stabilnak egy kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!