Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyire engedtétek első...

Mennyire engedtétek első gyereknél, hogy az anyós beleszóljon dolgokba?

Figyelt kérdés
ma 06:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom soha semmibe nem szólt bele, pedig 13 gyereket szült..

Ellenben anyám.. aki csak 2, de mindenhez is jobban akart érteni. Nagyon nagyon nehezen értette meg, hogy azóta eltelt több mint 30 év

(ha nővéremet vesszük több mint 40) nagyot változott azóta minden.

Azt pláne egyenes támadásnak vette, hogy nem engedtem beleszólni soha semmiben sem,tanácsát sem fogadtam meg, ha rajta múlt volna a tejfehérje érzékeny gyerekemet folyamat tömte volna tejjel "majd megszokja " alapon.

3 gyermekem van, még mindig próbálkozna, de mindig helyre teszem. Anyám egyébként borzalmas személyiség, mi nehezen jövünk ki, de a gyerekeim azt kapják tőle meg amit én anno nem.

ma 13:19
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Meghallgatom mindig a szülőket. Ha látom ertelmét megfogadom, ha nem, akkor nem. Ez addig tartott míg rá nem szóltam hogy álljon le. Babakocsi kiválasztása előtt álltunk, majd Aztmondta ami nekem tetszett hogy lapos alja van ugynezki mint a koporsó. Akkor mondtam neki hogy a saját édesanyám véleményet nem kértem ki a babakocsirol és a mi pénzünkből lesz, tehát olyat veszek ami nekünk tetszik. Azóta nem okoskodik ☺️😁 próbálna, de látja hogy nem érdekel 😁
ma 13:39
 23/24 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy amikor gyerek szuletik egy csaladban, mindenki nevelni akarja. Es termeszetesen a legszarabbul az teszi, aki eppen megszulte azt a gyereket. A terhessegem alatt is kaptam rengeteg keretlen tanacsot, nemcsak csaladtol vagy baratoktol, de kb idegenektol is, a hajam egnek allt. Most 5 honapos, anyam 2 honapja nem bir leallni a hozzataplalas kerdeserol. Azelott a gyerek neve volt porondon, sokaig a fulbevalo hianya is.

Egyszeruen rettenetes, hogy mindenki okosabb akar lenni nalam, mintha magamtol nem tudnak eletben tartani a gyereket, es igen, sokszor anyos is mond olyan egbekialto baromsagokat, meg persze mert o szult harmat, o aztan tudja. Ja, a legfiatalabb is lassan 37 eves, es szar anya volt, szoval tole aztan plane nem fogadok el semmilyen tanacsot.

Egyebkent is mindenkinek megvolt anno a lehetosege, hogy ugy nevelje a sajat gyereket, ahogy akarja, ha nem, igy jart, nem az unokaval kell ezt elkezdeni. Tiszteletben kell tartani, amit az unoka anyja-apja mond.

ma 13:43
 24/24 babyboom567 ***** válasza:
Még az anyámnak sem.
ma 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!