Gáz, hogy kiakadtam, hogy megakarták fogni a gyerekem apósék?
Sziasztok.
Elmentünk ma 1 koncertre párommal és fél éves babánkkal.
Aztán találkoztunk apósékkal, mert hívtak merre vagyunk.
Addig a babám a babakocsiban volt, mikor ott álltunk felette kivettem, mert nyöszörgött. Anyós egyből mondta, hogy miért nem adom oda a páromnak, mondtam, hogy majd odaadom, de még bírom. Aztán após mondta, hogy adjam oda neki, mert ő akarja fogni, aztán az egész koncerten ő fogta meg anyósom, mert egymásnak adogatták egész végig. Én meg csak ott álltam és vártam, hogy én mikor foghatom meg.
Tudom nagyon gáz vagyok, tudom mindig foghatom, tudom attól ugyanúgy a gyerekem, de engem akkoris zavar, mert amúgy csak bent fogom a négy fal között és igenis szerettem volna fogni, ölelgetni a koncerten is mikor végre kimozdultam.
Igazából csak a koncertre mentünk, meg előtte sétáltunk egy kicsikét.
Sajnálom. Valóban teljesen elvesztettem az önbizalmamat, amióta édes anya lettem.
Szeretnék elmenni miatta pszichológushoz. Sokszor azt érzem nem vagyok elég jó anya és hogy mindenki jobb lenne nálam.
Nem tudom, hogy ez mi.
Nem mellesleg fusztrál, hogy nem olyan rég költöztünk párom településére, kb. egybe esett a gyermek születésével és nagyon nehezemre esik alkalmazkodni az új környezethez, itt mindenki ismeri a másikat és új minden nekem. Az anyaság, a ház, a település.
Zavar, hogy ahogy elköltöztünk tudom azt is, hogy nem fogok tudni majd visszamenni szeretett munkahelyemre. Előre idegeskedem, hogy majd hova fogok menni, pedig tudom, hogy ez még messze van.
Sokszor érzem, hogy csak fogni akarom és ölelni a gyerekemet. Koraszülött volt, nagyon hamar érkezett, nagyon beteg voltam a terhességem végére, mert májbetegségem lett, terhességi kolesztázis.
Tudom, hogy eltelt félév, tudom, hogy ezek nem magyarázatok, de még nem sikerült alkalmazkodnom az új helyzethez.
Szerintem is depressziós vagyok, mert néha erőltetve mosolygok és mindennap legalább egyszer elsírom magam, ami korábban soha nem volt jellemző, nagyon hirtelen haragú, lobbanékony lettem, ami szörnyen zavar és kicsit nárcisztikus is. :(:(:(:( Sokszor azt érzem nem vagyok elégedett az életemmel és amit írtam, hogy nem érzem jó anyának magam, folyton attól félek nem fog szeretni a gyerekem és ez annyira borzasztó érzés. Nem tudom miért érzem ezt!!!
Tudom, hogy pont ezzel a viselkedéssel tudom elérni, hogy nem fog szeretni és változtatnom kell. Nyugodt, békés, kiszámítható, kedves, mosolygós, aranyos anyukának kell lennem.
Hát szerintem meg durva hogy nem hívtátok őket és csak úgy megjelentek hogy elvehessék a babádat mert úgy olvastam a soraid között hogy kvázi ők koncerteztek a gyerekeddel. Kissé tolakodónak érzem. Mondjuk abban igazuk van a fentieknek hogy rájuk kellett volna szólni. Akik itt szidják a kérdezőt azoknak nincsenek határaik? Az évfordulós romantikus vacsorára is beülnek a mamáék simán? Esti szexnél is szeretettel várjátok őket vagy azért ott azért lehetnek magukban?
Csinálták már korábban is hogy hármasban volt programotok és csak úgy megjelentek mert extra alkalmat láttak babázni? Mert ha igen akkor ideje határt húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!