Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Gáz, hogy kiakadtam, hogy...

Gáz, hogy kiakadtam, hogy megakarták fogni a gyerekem apósék?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Elmentünk ma 1 koncertre párommal és fél éves babánkkal.

Aztán találkoztunk apósékkal, mert hívtak merre vagyunk.

Addig a babám a babakocsiban volt, mikor ott álltunk felette kivettem, mert nyöszörgött. Anyós egyből mondta, hogy miért nem adom oda a páromnak, mondtam, hogy majd odaadom, de még bírom. Aztán após mondta, hogy adjam oda neki, mert ő akarja fogni, aztán az egész koncerten ő fogta meg anyósom, mert egymásnak adogatták egész végig. Én meg csak ott álltam és vártam, hogy én mikor foghatom meg.

Tudom nagyon gáz vagyok, tudom mindig foghatom, tudom attól ugyanúgy a gyerekem, de engem akkoris zavar, mert amúgy csak bent fogom a négy fal között és igenis szerettem volna fogni, ölelgetni a koncerten is mikor végre kimozdultam.

Igazából csak a koncertre mentünk, meg előtte sétáltunk egy kicsikét.

aug. 20. 23:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
85%

Neked nincs szád, hogy megmondd, bocs, kérem vissza a gyerekem?

Jézusom. Előbb illett volna felnőni, megtanulni kiállni magadért és csak azután szülni, ezt minden bántás nélkül írom.

aug. 21. 09:21
 32/66 anonim ***** válasza:
81%

30-as, nem lett volna jó. A kérdező a gondolatától is kivan, hogy rajta kívül bárki hozzáérjen a gyerekéhez.

Múltkor azon tolt egy hisztit, hogy anyósnál volt a gyerek.

aug. 21. 09:22
 33/66 anonim ***** válasza:
94%

Nem olvasom vegig az osszes kommentet, de biztos helyretettek mar!

Anyakent ugy viselkedtel, mint egy hisztis ovis, akitol megtagadjak a harmadik gomboc fagyit!

Meddig tartott volna atvenni a gyereket? "Most en szeretnem tartani egy kicsit. Koszonom".

Helyette ott alltal neman es fortyogtal, ezzel kellemetlen helyzetbe hozva mindenkit.

Nema gyereknek anyja sem erti a szavat...

aug. 21. 09:34
 34/66 anonim ***** válasza:
90%

"Ez a tartom a babát, a párom átkarol kicsit csöpögősen romantikus, a férjed is tudja, hogy át kell karolnia? 😃 Látszik, hogy még a hormonok dolgoznak benned."

Nem a hormonok, a kérdező mentális beteg, ez már a múltkori hasonló kérdésénél is látszott.

aug. 21. 10:03
 35/66 anonim ***** válasza:
93%

#18 A koncertbe azért kötöttem bele, mert maradandó halláskárosodást okozhat egy ilyen pici babának.

Anyucinak az fáj, hogy nem látta mindenki, hogy neki bizony van egy gyereke, mert ez a létezése összes célja.

Az a baja, hogy nem készült elég cuki kép a fosbúkra vele meg a babával. Remélem, az apja legalább normális(abb)...

aug. 21. 10:39
 36/66 anonim ***** válasza:
88%

Tömören válaszolva azokra, amit írtál kérdező:

1. Egy fél éves csecsemő NEM való semmilyen koncertre vagy előadásra.

2. Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.

3. Duzzogni, sértődöttet játszani meg "én úgy akartam hogy csak én fogom a gyereket a párom meg a karomba átölel" nevetségesen és kiábrándítóan gyerekes.

4. Szomorú, hogy a normális apósnak/anyósnak mindig csak ilyen hisztis, infantilis p¤csa jut.

5. Gondolom te is az a fajta, a gyerekre rágyógyult ősanya lehetsz, akinek az egész élete már csak a gyerek körül forog, az egész világnak haptákba kell állnia, mert te lebabáztál és már csak kisgyerekes anyukák a "barinőid", az összes többi le lett koptatva, a FB meg el van árasztva kisgyerekes képekkel meg anyukás idézetekkel. A férjednek sem engeded, hogy törődjön a gyerekkel, ugye?

aug. 21. 11:22
 37/66 anonim ***** válasza:
22%
Azt túlzásnak érzem a kommentekben, hogyha valaki át akar élni valami idilli pillanatot (baba az ölben, férj megöleli) akkor már dolgoznak benne a hormonok, stb. Azért nem kell hozzá több egy átlagos napnál, hogy valaki szívesen átéljen néhány idilli percet.
aug. 21. 11:24
 38/66 anonim ***** válasza:
91%

#36-os (11:22-kor) válaszoló: köszönöm, hogy leírtad a gondolataimat. Még annyit hozzá kiegészítésül: az ilyen anyák nagy része sértődik meg a gyerekre, amikor az elkezdene önállósodni, mert akkor mi lesz ővele, az ANYÁVAL, akit cserbenhagy a gyereke?

Kérdező, igen, gáz ahogy viselkedtél - csak hogy a te kérdésedre is válaszoljak. Az előttem lévők leírták, hogy miért.

aug. 21. 11:30
 39/66 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azért nem szóltam miatta, mert igazából őket nem is a koncert érdekelte, hanem a babával foglalkoztak, nem úgy tűntek, mint akik elfáradtak a tartásában.

A koncert engem sem érdekelt, mert nem is ismerem a számait. A párom meg apósomék szeretik a zenéjét. Párom akart nagyon menni én meg csak kimozdulni, hogy ne a 4 fal között legyek.

Ez a koncert nappal volt és nem szoktam facebookra posztolgatni állandóan. Egy hónapban egyszer van, hogy kiteszek egy fotót.

Nagyon messze álltunk, csak a kivetítőről, de még onnan is alig láttuk a koncertet.

Abban igazatok van, hogy most kb. Tényleg csak a gyerek létezik a szememben, semmi es senki más. Ezen az érzésen elég nehéz változtazni.

De ha elmegyünk anyósékhoz elhihetitek, hogy ők is tojnak a fiúkra, hisz az unoka a minden és olyankor csak ő vele vannak, akkor miért baj, ha egy kb. Fél órás eseményen szerettem volna Én is fogni őt és nem azt, hogy már amint kivettem elvették és vissza se adták csak mikor már mentünk az autóhoz.

Azért aki azt kívánja reméli halláskárosult lesz a babám, mert koncertre vittük, remélem a karma visszavág a rossz indulat miatt. Szegény baba nem tehet róla.

aug. 21. 11:35
 40/66 anonim válasza:
78%

Neked nem azzal van a problémád, hogy anyós-após fogta a gyereket, hanem azzal, hogy a koncerten a tömegben (ahová egy csecsemő amúgy se való, te szuperanyuka), nem te foghattad őt végig, hogy mindenki tátott szájjal lássa, hogy a nagyságosasszony leikrázott. Mindezt fejlerobbantóan gyerekes módon, mint valami 5 éves kislány, aki a sarokban duzzog, mert nem bírja elfogadni, hogy most épp Katika játszik a játékbabájával.

A pofidat nem tudtad volna esetleg kitátani és kiböffenteni, hogy adják vissza a kölköt, mert te akarod fogni? Senki sem gondolatolvasó.

aug. 21. 11:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!