Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Gáz, hogy kiakadtam, hogy...

Gáz, hogy kiakadtam, hogy megakarták fogni a gyerekem apósék?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Elmentünk ma 1 koncertre párommal és fél éves babánkkal.

Aztán találkoztunk apósékkal, mert hívtak merre vagyunk.

Addig a babám a babakocsiban volt, mikor ott álltunk felette kivettem, mert nyöszörgött. Anyós egyből mondta, hogy miért nem adom oda a páromnak, mondtam, hogy majd odaadom, de még bírom. Aztán após mondta, hogy adjam oda neki, mert ő akarja fogni, aztán az egész koncerten ő fogta meg anyósom, mert egymásnak adogatták egész végig. Én meg csak ott álltam és vártam, hogy én mikor foghatom meg.

Tudom nagyon gáz vagyok, tudom mindig foghatom, tudom attól ugyanúgy a gyerekem, de engem akkoris zavar, mert amúgy csak bent fogom a négy fal között és igenis szerettem volna fogni, ölelgetni a koncerten is mikor végre kimozdultam.

Igazából csak a koncertre mentünk, meg előtte sétáltunk egy kicsikét.

aug. 20. 23:14
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
74%

Nem kicsit van baj a fejedben! Komolyan, keres egy szakembert, mert baj lesz!

Mondjuk én, az apósod helyében nem hívnálak benneteket soha, sehová. Karácsonyra sem!

aug. 21. 00:16
 12/66 anonim ***** válasza:
85%

" Elmentünk ma 1 koncertre párommal és fél éves babánkkal. "

Fél éves gyerekkel koncertre??? Legalább élvezte szerencsétlen?

aug. 21. 00:17
 13/66 anonim ***** válasza:
93%
12. A szülők se.
aug. 21. 00:32
 14/66 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem nem gáz.

Új anyukaként minden első élmény különleges és sokaknak van egy kép a fejükben hogy mixlen is legyen az a momentum és beleélik magukat.

Szóval az szerintem teljesen oké hogy neked volt egy elképzelésed hogy az első ilyen közös emléket hogy szeretnéd megélni de mikor nem úgy jött össze akkor az rosszul esett. Mással is megesik az ilyen más esetben is.

Amúgy a nagyszülők sem értem hogy miért kell annyira rámászni a családra és az unokára.

Úgy tűnik hogy szoros a kapcsolat és tudnak a család dinamikájáról. Biztos tudják hogy te általában otthon vagy a gyerekkel és örülsz ha nagy ritkán csak hármasban kimozdulhattok. Erre ők még odatolakodnak.

Szerintem az rendben van hogy odamennek köszönnek. Egy fél órát ott vannak és babaznak de utána menjenek a saját dolgokra. Engedjék már hogy csak hármasban legyetek.

Amúgy anyóséknak is le kellett volna vágni a szitut főleg ha látszott rajtad hogy van valami. Nem kisajátítani a gyereket az egyik első családi programon. Ha ennyire barátnő akarnak menjenek el hozzátok és ott lehet ha már nagyon muszáj.

Máskor szólj szerintem, hogy ami elég az elég, hátha értenek belőle.

Párodnak is másképp kellet volna állni a dologhoz. Biztos látta hogy mennyire készülsz, izgatott vagy erre mikor vettél egy 180fokos fordulatot nem csinált semmit.

(Hallkan azt is megjegyzem hogy szülés után félévvel, főleg ha izoláció van az anyuka esetében, akkor az idegek és a hormonok nem épp vannak a toppon. Lehet máskor ezt fel sem vetted volna vagy egy hasonló esetett, de most pont igen.)

aug. 21. 01:06
 15/66 anonim válasza:
83%
Felesleges ezen kiakadni, szerintem csak tehermentesíteni akartak egy kicsit. Gondolom 0-24-ig a babával vagy elfoglalva, gondolhatták neked is jól jön egy kis pihenés.
aug. 21. 01:17
 16/66 anonim ***** válasza:
38%

Tehermentesíteni szeretnének akkor menjenek át és addig babázzanak amíg anyuka mos, főz takarít, bevásárol és utoléri magát vagy csinálják meg ezeket ők.

Nem hiszem hogy egy olyan családi program, ami első, és új élmény mindenkinek sőt izgatott a család majd pont oda kell a tehermentesítés.

Anyósék tolakodóak és sokak voltak, a babát is stoppolták, a gyerek szülei pedig nem szóltak nekik még ha kellet is volna.

Így utólag már felesleges ezen kattogni, engedd el Kérdező.

Rosszul esett, de ez van

Neked is szólni kellett volna, párodnak is, anyóséknak pedig venni a lapot hogy most nem kellenek vagy ha már akarnak akkor maradjanak de ne sajátítsák ki a gyereket.

aug. 21. 01:46
 17/66 anonim ***** válasza:
75%

Próbálták "tehermentesíteni", ahham.

Anyuci viszont arra vágyott, hogy mindenki megcsodálhassa őt meg a babucit. Amúgy fél éves gyereket koncertre? Normális vagy??? Neked a gyerek csak egy díszlet, amit mutogathatsz, ezértt is zavar, hogy másnál is jól elvan (fogadok, hogy még az apjára is fújsz).

aug. 21. 02:41
 18/66 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező amúgy egy 30 éves ismerősöm jutott eszembe rólad, aki még azért se szólt hogy ő nem szereti ami volt az ebéd, inkább elment duzzogni és elvárta, hogy találd ki mi baja… Felnőtt nő és anya vagy, könyörgöm! Ne várd már el, hogy majd te durcizol meg nem vágsz jópofát aztán talàlgatni fogják mi bajod. Én pl mikor látom is valakin, hogy valami nem tetszik neki direkt nem reagálom le, mert legyen már annyira felnőtt, hogy kinyitja a száját. Másrészt meg bírom màr hogy minden ilyen kérdésnél van egy aki beleköt, hogy minek vitte a gyereket koncertre. Mert ahhoz volt kedve! Imádom ebben az országban, hogy lassan közkincsként vannak kezelve a gyerekek és mindenki feljogosítva érzi magát, hogy beleszóljon más hova viszi meg hogy neveli a gyerekét. Múltkor engem a boltban támadott le egy idősebb hölgy, hogy ilyen pici babát mért viszek ki. Hát számomra ez abszolút érthetetlen…
aug. 21. 03:57
 19/66 anonim ***** válasza:
35%
Nem vagyok képes az apósék pártját fogni, én is anya vagyok, nekem is szarul esett volna. (De én nem adtam volna ki a gyereket a kezembül 😂) Ezt a koncertélményt temesd el, legközelebb okosabbak lesztek a pároddal és beszerveztek olyan programot amiről nem számoltok be anyóséknak, hogy ne hogy betolakodjanak kéretlenül a képbe.
aug. 21. 05:20
 20/66 anonim ***** válasza:
72%
Igen.. rohadtul gáz vagy.
aug. 21. 05:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!