Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Gáz, hogy kiakadtam, hogy...

Gáz, hogy kiakadtam, hogy megakarták fogni a gyerekem apósék?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Elmentünk ma 1 koncertre párommal és fél éves babánkkal.

Aztán találkoztunk apósékkal, mert hívtak merre vagyunk.

Addig a babám a babakocsiban volt, mikor ott álltunk felette kivettem, mert nyöszörgött. Anyós egyből mondta, hogy miért nem adom oda a páromnak, mondtam, hogy majd odaadom, de még bírom. Aztán após mondta, hogy adjam oda neki, mert ő akarja fogni, aztán az egész koncerten ő fogta meg anyósom, mert egymásnak adogatták egész végig. Én meg csak ott álltam és vártam, hogy én mikor foghatom meg.

Tudom nagyon gáz vagyok, tudom mindig foghatom, tudom attól ugyanúgy a gyerekem, de engem akkoris zavar, mert amúgy csak bent fogom a négy fal között és igenis szerettem volna fogni, ölelgetni a koncerten is mikor végre kimozdultam.

Igazából csak a koncertre mentünk, meg előtte sétáltunk egy kicsikét.

aug. 20. 23:14
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
70%
Miért nem szóltál, hogy kéred vissza? :D tökre értelek amúgy, én utálom, ha másnál van, még ha néha muszáj is. De én szólok, hogy kérem vissza :D
aug. 20. 23:17
 2/66 anonim ***** válasza:
85%

Hát, lebasztad őket és kiakadtál?

Ha nem, akkor nem gáz. Mindenkinek vannak hülyeségei.

aug. 20. 23:18
 3/66 A kérdező kommentje:

Hàt párom egyből levágta, hogy durca lettem és láttam, hogy párom szülei is észrevették a végére, mert letagadhatatlan volt az arcom mikor a vége felé a fejem felé lóbálták a gyereket, hogy mosolyogjak neki, már nem volt kedvem, mert nagyon felbosszantott.

Utána a párom mérges volt rám, de mondtam, hogy nem tehetek róla, hogy így érzek, hogy egy szaros koncetre mentünk csak ki, amit alig vártam, illetve régen is volt egy elképzelésem, hogy majd ha lesz gyerekem én majd ha elmegyek valahova a karjaimban lehet.

Pàrom szülei nagyon túl buzgók, akárhányszor találkozunk, bárhol egyből meg szeretnék fogni, ami nem baj!!!!

Viszont azérz ha egyszer elmegyünk egy tüzijàtékra és lesz pl. 2 gyerekünk kicsit kétségbe lennék esve, ha akkor is apósom nyakában lógna az egyik anyósoméba meg a másik az elejétől a végéig....

Mert én úgy képzeltem el ezt a koncertet is, hogy fogom a babát, addig párom átkarol blabla.

aug. 20. 23:35
 4/66 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk azt mondd már meg nekem, higy miért nem kettesben mentetek??
aug. 20. 23:37
 5/66 anonim ***** válasza:
88%

1 túlreagáltad

2 a saját gyereked, így akkor kéred vissza, amikor akarod

aug. 20. 23:47
 6/66 A kérdező kommentje:

Kettesben mentünk!!!!

Azonban a koncertre az megy, aki akar, apósék tudtak, hogy mi is elmentünk. Aztán mikor megérkeztünk már csörgött is a telefon, hogy hol vagyunk.

Nyilván olyat sose tenne meg a párom, hogy bocs, de mi nem kívánunk veletek koncertezni, kicsit érdekes is lett volna. Aztán apósék megkerestek minket és onnantól màr tudjátok a sztorit.

Nem én akartam velük koncertezni, de ahogy többszáz ember, úgy ők is ott voltak. :) és ez ugyanígy lesz a későbbiekben is.

aug. 20. 23:48
 7/66 anonim ***** válasza:
86%
Anya lettél, ideje, hogy a szádat ne csak evésre használd. Az őszinte anya rámenős természete még nagyon sok helyzetből menthet ki. Míg a mulyaság a fenti kérdéshez.
aug. 20. 23:49
 8/66 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem te meg nagyon éretlen vagy kérdező. Várnotok kellett volna azzal a gyerekkel. Ez nagyon infantilis viselkedés.
aug. 21. 00:09
 9/66 anonim ***** válasza:
85%
Elég gáz....
 10/66 anonim ***** válasza:
90%
Legközelebb szólsz neki, hogy kéred vissza a picit. De próbáljatok meg olyan helyeken kikapcsolódni, ahol kettesben tudtok lenni.
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!