Gáz, hogy kiakadtam, hogy megakarták fogni a gyerekem apósék?
Sziasztok.
Elmentünk ma 1 koncertre párommal és fél éves babánkkal.
Aztán találkoztunk apósékkal, mert hívtak merre vagyunk.
Addig a babám a babakocsiban volt, mikor ott álltunk felette kivettem, mert nyöszörgött. Anyós egyből mondta, hogy miért nem adom oda a páromnak, mondtam, hogy majd odaadom, de még bírom. Aztán após mondta, hogy adjam oda neki, mert ő akarja fogni, aztán az egész koncerten ő fogta meg anyósom, mert egymásnak adogatták egész végig. Én meg csak ott álltam és vártam, hogy én mikor foghatom meg.
Tudom nagyon gáz vagyok, tudom mindig foghatom, tudom attól ugyanúgy a gyerekem, de engem akkoris zavar, mert amúgy csak bent fogom a négy fal között és igenis szerettem volna fogni, ölelgetni a koncerten is mikor végre kimozdultam.
Igazából csak a koncertre mentünk, meg előtte sétáltunk egy kicsikét.
Igen, túl reagáltad. Miért nem örültél inkább, hogy fogták a gyereked te meg tudtad élvezni a koncertet?
Ha nincs probléma akkor csinálunk, tipikus esete...
Gáz vagy.
"Mert én úgy képzeltem el ezt a koncertet is, hogy fogom a babát, addig párom átkarol blabla."
Torál elborította az agyad a hormon. Szinte látom, hogy telef0sod a közösségi médiát a babás fotókkal és giccses idézettekkel... Lefogadom, hogy a barátnőid már csak gyerekes anyukákból áll, a többi rég otthagyott...
Jaj, a kérdező múltkor is kiirt egy ugyanilyen hisztit, hogy anyoseknal mindig anyós fogja a gyereket. Annyira felismerheto a stílusa.
Amúgy elég beteges hogy ilyen szinten mélyen érint a dolog hogy "te azt képzelted hogy fogod a koncerten a babát a párod pedig atkarol". És ez ennyire zavar hogy még kérdést is kiírsz róla.
Már mondtuk a múltkor is hogy tanulj meg létezni a gyereked nélkül, legyen saját identitasod is.
Na most, a gyereket te szülted. Ha após nem akarja odaadni, rászólsz. Ha nem hallja a hangzavarban, megbököd és elmutogatod, hogy elég volt, kéred vissza. Nem kell magyarázkodni, kérni, elfogadni az elnyomást. Lehet úgy szeretni az új családot, az új unokát, hogy ismerik a határokat is. Ha ismerik is a család dobamikáját, kérdezze meg, hogy akarod-e, hogy elvegyék tőled vagy sem. Ha nem, akkor ne döntsék el helyetted, hogy jó-e nekd, ha elveszik tőled 2 órára a babát egy számodra különleges alkalmon.
Na meg te is mondhattad volna, hogy figyi papa, ezt nagyon vártam, add vissza a babát, nagy élmény ez nekem vele. És elveszed. Nem választ vársz, ne fogadj el mást, csak hogy visszakerül hozzád a baba.
Miért kell apósék orrára kötni, milyen programra mentek, ha hármasban szeretnél lenni és tudod, hogy nyomulósak?
Amúgy meg szólni kell, hogy kéred vissza. Lesz még sok szitu, amikor ki kell nyitni a szádat, pl. amikor olyan dolgot akarnak neki enni adni, amit te nem vagy olyan dolgot csinálnak vele.
Ez a tartom a babát, a párom átkarol kicsit csöpögősen romantikus, a férjed is tudja, hogy át kell karolnia? 😃 Látszik, hogy még a hormonok dolgoznak benned.
milyen koncertre vitted a fel eves babat?
jobb lett volna a gyereket a nagyszulokre bizni otthon, te pedig a paroddal nyugodtan elvezhetted volna a koncertet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!