Gáz, hogy kiakadtam, hogy megakarták fogni a gyerekem apósék?
Sziasztok.
Elmentünk ma 1 koncertre párommal és fél éves babánkkal.
Aztán találkoztunk apósékkal, mert hívtak merre vagyunk.
Addig a babám a babakocsiban volt, mikor ott álltunk felette kivettem, mert nyöszörgött. Anyós egyből mondta, hogy miért nem adom oda a páromnak, mondtam, hogy majd odaadom, de még bírom. Aztán após mondta, hogy adjam oda neki, mert ő akarja fogni, aztán az egész koncerten ő fogta meg anyósom, mert egymásnak adogatták egész végig. Én meg csak ott álltam és vártam, hogy én mikor foghatom meg.
Tudom nagyon gáz vagyok, tudom mindig foghatom, tudom attól ugyanúgy a gyerekem, de engem akkoris zavar, mert amúgy csak bent fogom a négy fal között és igenis szerettem volna fogni, ölelgetni a koncerten is mikor végre kimozdultam.
Igazából csak a koncertre mentünk, meg előtte sétáltunk egy kicsikét.
majd lesz időszak mikor már te könyörögnél hogy valaki legyen a gyerekkel míg te/ti kikapcsolódtok. Na remélem, akkor már nem fogja senki vállalni a hisztijeid miatt, és soha többet nem mehettek kettesben a pasiddal.
Beteg vagy, nem kicsit. Szegény anyósodék.
Koncertre menni a féléves gyerekkel, egy száz fős tömegbe a hangzavarban. Azért van baj bőven bªszki.
Azt, hogy min akadtál ki pontosan, te sem tudod. Gondolom az volt a bajod, hogy féltékeny voltál amiért nem látta mindenki, hogy ez a TE BABÁD (amúgy a férjed csak tenyészbikának van, neki nincs köze hozzá?) és nem készültek fotók a Facebookra, amiken baromi jól érzed magad egy koncerten a fél éves babáddal.
Elmebeteg vagy, sajnálom a körülötted élőket.
Kérdező, ha ennyire rátapadsz a gyerekedre, rövid távon meg fog gyűlölni, mert megfojtod.
Nincs bármi más az életedben ami miatt fontosnak és értékesnek érezheted magad csak a gyerekszülés?
Nem bántani akarlak, de ha így folytatod, először anyósodék, majd a férjed fog megutálni
Nekem ez nem úgy hangzik, mint egy durvább koncert a Budapest Parkban, hanem kb. mint egy falunap. Írta a kérdező, hogy nappal volt, távol álltak, őszintén nem értem miért bántjátok. Hadd döntse el ő, hogy mi fér bele az ő és a gyereke életébe, amíg nem veszélyezteti, és amit leírt, abból nyilvánvalóan kivehető, hogy egyáltalán nem történt ilyen.
Kérdező, az tény, hogy másképpen is reagálhattál volna, de biztosan tanultál belőle, főleg ennyi lehordás után.
Ennek ellenére én teljesen megértelek, még nem született meg a kisbabám, februárban érkezik, de már most látom, hogy lesznek ilyen érzéseim, mert nálunk is sokan vannak a családban, akik rettenetesen rámenősek, és minden családi alkalmon ki akarják majd sajátítani - unokaöcsik és unokahugi esetében már többször végignéztem.
Azt gondolom, hogy a felnőtt hozzáállás az, hogy hagyom, hogy a család is élvezze, hogy ő itt van, neki is jobb, ha érik más ingerek is, nem csak én szorongatom egész nap. Még akkor is, ha nekem ez nehéz, ennyi erőt muszáj vennem magamon, persze van egy határ.
Viszont abban is biztos vagyok, hogy az "elsőkhöz", mint élményekhez ragaszkodni fogok, és ezeket biztosan nem engedem át senkinek, nyilván a férjemet leszámítva, hiszen őt legalább annyira megilletik ezek, mint engem.
Nyilván tombolnak benned a hormonok, de ha nem is így lenne, ez akkor sem az a kategória, amiért megérdemelnéd, hogy bolondnak, elmebetegnek nevezzenek. Pszichológushoz meg amúgy mindenkinek kéne járnia, megoldandó problémája, feloldandó traumája ugyanis mindenkinek van.
57: Írta, hogy nem tömegben álltak. Szabad levegőn, emberektől viszonylag távol… mi baja lesz? Ennyi erővel utcára se menjen ki sétálni a gyerekkel.
És én egyszer sem olvastam, hogy az okozott volna gondot, hogy az anyós egyszer, vagy néhányszor megfogta, hanem az, hogy végig náluk volt. Van különbség.
58as már volt a kérdezőnek egy hisztije mikor arról írt hogy anyósék otthon is akarják fogni a gyereket.
Persze mert koncert közben ők 3 km-re álltak mindentől.. nekem ez valahogy nem hihető. Voltál már koncerten? Még a távoli részeken is vannak az ember körül szép számmal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!