Gáz, hogy kiakadtam, hogy megakarták fogni a gyerekem apósék?
Sziasztok.
Elmentünk ma 1 koncertre párommal és fél éves babánkkal.
Aztán találkoztunk apósékkal, mert hívtak merre vagyunk.
Addig a babám a babakocsiban volt, mikor ott álltunk felette kivettem, mert nyöszörgött. Anyós egyből mondta, hogy miért nem adom oda a páromnak, mondtam, hogy majd odaadom, de még bírom. Aztán após mondta, hogy adjam oda neki, mert ő akarja fogni, aztán az egész koncerten ő fogta meg anyósom, mert egymásnak adogatták egész végig. Én meg csak ott álltam és vártam, hogy én mikor foghatom meg.
Tudom nagyon gáz vagyok, tudom mindig foghatom, tudom attól ugyanúgy a gyerekem, de engem akkoris zavar, mert amúgy csak bent fogom a négy fal között és igenis szerettem volna fogni, ölelgetni a koncerten is mikor végre kimozdultam.
Igazából csak a koncertre mentünk, meg előtte sétáltunk egy kicsikét.
Èrtem. Igazából, ahol mi álltunk már senki se volt, a tömeg sokkal elöttünk volt. Mi mé
a bódék mögött álltunk fák alatt.
Oda aztán senki se sétalt és nem lesegetett. Előttem idegenek voltak, nem az érdekelt, hogy làtják vagy sem, hogy fogom a gyerekem.
Köszi, hogy leírtátok a véleményeteket, próbálok őszintébb lenni az életben és elmondani, mit akarok. :/
Az a helyzet, Kérdező, hogy 4-5 éves kor felett már nem igazán tolerálható a durcázás, te meg elvileg ugye már felnőtt vagy, akinek gyereke is van.
Legközelebb nyisd ki a szádat és mondd el, amit szeretnél. Nem kell bunkó hangnemben (sokan azt hiszik, csak úgy lehet), egyszerűen szólsz:
Apuka/Sanyi bácsi, add már ide kérlek az Orsikát, én is szeretném ringatni kicsit. Köszönöm!
Ennyi.
Ne utáltasd meg magad anyósékkal, mert később nagyon nagyon jól fog jönni ha ki akartok mozdulni a férjeddel kettesben vagy csak ha bármi miatt le szeretnéd adni a gyereket.
Amit leírtál az az én szememben is egy kicsit túlzás. Még ezer és szebb élményed lesz a gyerekeddel, mint ez a koncert. Eltervezted, amit elterveztél de nem úgy alakult. Lépj túl rajta és ne puffogj. Örülj, hogy szeretik az unokát.
#37 Idilli perceket át tudnak élni otthon is, közönség nélkül.
Pl. Én imádok együtt főzni a párommal, ő a "kis kuktám", zenét hallgatunk, táncolunk stb. Ez csak a miénk, nem is osztanám meg mással. Ha lesz babánk, az sem arról szólna, hogy mi mennyire "faxa család" vagyunk. Nyilván én is ki fogok tenni 1-2 képet, de nem ebből fog állni az életem.
Bennem is volt ilyen féltékenység anyosom iránt. Csak o és a sogornom volt az, aki tudta a tutit (sogornomnek nincs gyereke és nem is lesz). De ahogy lett második gyerek, tobb lett a teher, megváltozott a gondolkodásom. Gondolom ez korral is jott. Vasárnaptol ott nyaralnak a gyerekek, de egyáltalán nem zavar.
Be vagy egy kicsit csavarodva az anyaságtol, bezártságtol. Nekem akkor nyilott ki a világ, amikor vissza álltam dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!