Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Gáz, hogy kiakadtam, hogy...

Gáz, hogy kiakadtam, hogy megakarták fogni a gyerekem apósék?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Elmentünk ma 1 koncertre párommal és fél éves babánkkal.

Aztán találkoztunk apósékkal, mert hívtak merre vagyunk.

Addig a babám a babakocsiban volt, mikor ott álltunk felette kivettem, mert nyöszörgött. Anyós egyből mondta, hogy miért nem adom oda a páromnak, mondtam, hogy majd odaadom, de még bírom. Aztán após mondta, hogy adjam oda neki, mert ő akarja fogni, aztán az egész koncerten ő fogta meg anyósom, mert egymásnak adogatták egész végig. Én meg csak ott álltam és vártam, hogy én mikor foghatom meg.

Tudom nagyon gáz vagyok, tudom mindig foghatom, tudom attól ugyanúgy a gyerekem, de engem akkoris zavar, mert amúgy csak bent fogom a négy fal között és igenis szerettem volna fogni, ölelgetni a koncerten is mikor végre kimozdultam.

Igazából csak a koncertre mentünk, meg előtte sétáltunk egy kicsikét.

aug. 20. 23:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:

Èrtem. Igazából, ahol mi álltunk már senki se volt, a tömeg sokkal elöttünk volt. Mi mé

a bódék mögött álltunk fák alatt.

Oda aztán senki se sétalt és nem lesegetett. Előttem idegenek voltak, nem az érdekelt, hogy làtják vagy sem, hogy fogom a gyerekem.

Köszi, hogy leírtátok a véleményeteket, próbálok őszintébb lenni az életben és elmondani, mit akarok. :/

aug. 21. 11:40
 42/66 anonim ***** válasza:
12%
Kamu troll, és töröltetni a neki nem tetsző válaszokat.
aug. 21. 11:48
 43/66 A kérdező kommentje:
Nem töröltettem egy választ sem.
aug. 21. 11:50
 44/66 anonim ***** válasza:
84%
Hú én meg örülök neki, ha itt van mama vagy mi ott náluk és végre más dajkálja a bébit😇. Én úgyis dajkálom egész nap, örülök ha mamázik, tatázik. Akkor is vihetik nyugodtan, amikor együtt programozunk. Persze nem koncerten 😆, mert oda gyerekkel biztos nem mennék, hanem pl vadasparkban. Én hálát adok anyósomért meg apósomért.
aug. 21. 12:11
 45/66 anonim ***** válasza:
91%

Az a helyzet, Kérdező, hogy 4-5 éves kor felett már nem igazán tolerálható a durcázás, te meg elvileg ugye már felnőtt vagy, akinek gyereke is van.

Legközelebb nyisd ki a szádat és mondd el, amit szeretnél. Nem kell bunkó hangnemben (sokan azt hiszik, csak úgy lehet), egyszerűen szólsz:

Apuka/Sanyi bácsi, add már ide kérlek az Orsikát, én is szeretném ringatni kicsit. Köszönöm!

Ennyi.

aug. 21. 12:16
 46/66 anonim ***** válasza:
91%
Múltkor is azon problemazott hogy ő olyan hülyén érzi magát hogy nincs a kezében a gyerek..
aug. 21. 12:43
 47/66 anonim ***** válasza:
89%

Ne utáltasd meg magad anyósékkal, mert később nagyon nagyon jól fog jönni ha ki akartok mozdulni a férjeddel kettesben vagy csak ha bármi miatt le szeretnéd adni a gyereket.

Amit leírtál az az én szememben is egy kicsit túlzás. Még ezer és szebb élményed lesz a gyerekeddel, mint ez a koncert. Eltervezted, amit elterveztél de nem úgy alakult. Lépj túl rajta és ne puffogj. Örülj, hogy szeretik az unokát.

aug. 21. 12:52
 48/66 anonim ***** válasza:
88%

#37 Idilli perceket át tudnak élni otthon is, közönség nélkül.

Pl. Én imádok együtt főzni a párommal, ő a "kis kuktám", zenét hallgatunk, táncolunk stb. Ez csak a miénk, nem is osztanám meg mással. Ha lesz babánk, az sem arról szólna, hogy mi mennyire "faxa család" vagyunk. Nyilván én is ki fogok tenni 1-2 képet, de nem ebből fog állni az életem.

aug. 21. 13:03
 49/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
aug. 21. 13:53
 50/66 anonim ***** válasza:
85%

Bennem is volt ilyen féltékenység anyosom iránt. Csak o és a sogornom volt az, aki tudta a tutit (sogornomnek nincs gyereke és nem is lesz). De ahogy lett második gyerek, tobb lett a teher, megváltozott a gondolkodásom. Gondolom ez korral is jott. Vasárnaptol ott nyaralnak a gyerekek, de egyáltalán nem zavar.

Be vagy egy kicsit csavarodva az anyaságtol, bezártságtol. Nekem akkor nyilott ki a világ, amikor vissza álltam dolgozni.

aug. 21. 15:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!