Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Átmentünk kerti partira, erre...

Átmentünk kerti partira, erre anyósék leültetnek minket, hogy: "Na mikor lesz gyerek?" Ti hogy reagáltatok volna? Valami frappáns visszaszólás?

Figyelt kérdés
júl. 31. 10:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:

"Európa északnyugati felén"

Ez meg itt a világnak egy másik része. Itt sokkal inkább belefér.

"Aki van annyira paraszt, hogy ilyet kérdezzen, azt minél jobban meg kell szégyeníteni, hogy Meg tanulja."

Tényleg annyira naiv vagy, hogy azt hiszed, abból megtanulja? :DDD

aug. 2. 10:57
 72/80 anonim ***** válasza:
Ha sokszor megkapja csak Meg tanulja. És ha már kicsit szarul érzi magát az is jó.
aug. 2. 11:10
 73/80 anonim ***** válasza:
53%

"Ez meg itt a világnak egy másik része. Itt sokkal inkább belefér."

Érdekes, hogy máskor mennyire szertének az emberek oda tartozni, de ilyenkor aztán még az is kiderül, hogy másik kontinens vagyunk. :DDD

És a farokmérettel hogy vagyunk? Közös söröésnél elövesszük, és megfinymálgatjuk egymásét, kinek nagyobb?

Vagy ez már nem fér bele? :)))

Szerintem a fizetés hasonlítgatása hasonló súlyú ekdvesség.

aug. 2. 12:47
 74/80 anonim ***** válasza:

"És ha már kicsit szarul érzi magát az is jó."

Szemet szemért, fogat fogért? Elavult nézetek.

aug. 2. 18:27
 75/80 anonim ***** válasza:

"Szerintem a fizetés hasonlítgatása hasonló súlyú ekdvesség."

Akkor majd te nem kérdezel rá. Attól még fogadd el, hogy mások meg más háttérből érkezve rákérdeznek. Ha nem akarsz, nem válaszolsz és kész.

aug. 2. 18:28
 76/80 anonim ***** válasza:

"Attól még fogadd el, hogy mások meg más háttérből érkezve rákérdeznek. Ha nem akarsz, nem válaszolsz és kész."

Pontosan. Vagy inkább az esélyt semadom meg rá, hogy megkérdezzék.

aug. 2. 19:48
 77/80 anonim ***** válasza:

"az esélyt semadom meg rá, hogy megkérdezzék"

Azt hogy csinálod? Úgy, hogy kizárólag a saját köreidben forogsz, bezárod magad egy buborékba? Még ha megpróbálnád sem sikerülne. Már csak itt, a neten is támadási felületet adsz.

aug. 2. 19:50
 78/80 anonim ***** válasza:

" Úgy, hogy kizárólag a saját köreidben forogsz, bezárod magad egy buborékba?"

Hidd el, nem olyan nehéz ez. Legalábbis nagyon minimálisra lehet csökkenteni az esélyt.

"Már csak itt, a neten is támadási felületet adsz."

Egy anonim oldalon anonim emberként egy anonim ember kérdése nem fog zavarni, vannak itt sokkal keményebb dolgok is, amikor annak a bizonyos kultúkörnek a tagja azt hiszi, hogy megalázott a sértegetéseivel meg személyeskedéseivel, meg a szöveg kiforgatásával. (sakkozó galamb effekt)

aug. 2. 20:51
 79/80 anonim ***** válasza:

nekem ennek az ellenkezoje volt ami egy eletre belem egett.

Mehen kivuli terhessegben a verem 3/4 reszet elveszitettem ketszer elesztettek ujja amutet kozben.

a ferjem hazament ejjel a korhazbol es bement az anyosomhoz elmondta mi tortent total ketsegbe esve mert nem voltam tul az eletveszelyen.

Anyos valasza:

"nem baj kisfiam majd keresunk neked egy rendes kislanyt aki kepes lesz neked gyereket adni". elvalt voltam amikor osszehazasodtunk volt egy feleves kisfiam akit a ferjem sajatjakent szeretett elso perctol fogva.

anyosom viszont gyulolt mert "borjas tehenet kaphattal volna itt a faluban is".

en varosi voltam a parom falun nott fel.

ez mar tobb mint 40 eve tortent, azota anyosom alulrol szagolja az ibolyat, mellrakban ment el mert annyira penzehes volt hogy nem ment orvoshoz a fizetes kieses miatt, csak amikor mar 4. utolso stage ben volt a rakja. 60 evesen halt meg. sosem bocsajtottunk meg neki.

ennel meg jobb ha kerdezoskodnek, de en azt valaszoltam volna hogy ez a kettonk dolga majd meglatjak ha eljon az ideje.

aug. 8. 12:13
 80/80 anonim ***** válasza:

Majd ha szülsz anyóspajtás.

A legtöbb ilyen nagyszájú anyós, após-jelölt aztán hirtelen eltűnik amint gyerek születik.

aug. 21. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!