Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Átmentünk kerti partira, erre...

Átmentünk kerti partira, erre anyósék leültetnek minket, hogy: "Na mikor lesz gyerek?" Ti hogy reagáltatok volna? Valami frappáns visszaszólás?

Figyelt kérdés
júl. 31. 10:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
73%

De miért kell egyáltalán faggatózni? A gyerek meg nyilvánvalóan érzékeny téma, és egy vetélés pl sokkal rosszabb mint az hogy nem mész nyaralni.... Egyáltalán miért ennyire fontos létkérdés, hogy másvalakinek lesz-e utódja? Mit változtat az életeden? Miért kell erről már előre nyilatkozni? :D Nyilván ha lesz baba és rád tartozik, akkor fognak majd szólni, miért kell addig kotnyeleskedni?

júl. 31. 14:49
 52/80 anonim ***** válasza:
28%

Mert az emberek kotnyelesek és ostobák, ez ellen nem tudsz mit csinálni. Azon tudsz, hogy ezt támadásnak értelmezed-e vagy a szándéknak megfelelően kezeled. Ezért mondom, hogy én megválogatom, hogy kivel találkozom. Kellemetlen emberekkel nem.

Nem, nem vagyok paraszt, 14:47, nem kérdezek ilyet, de ez nem tartozik rád, kikérem magamnak ezt a stílust!

júl. 31. 15:03
 53/80 anonim ***** válasza:
70%
Miért? Vállaljátok a bébicsőszködést hetente egyszer 4-5 órán át? Oké, be is írom a naptáramba, köszi!
júl. 31. 20:07
 54/80 anonim ***** válasza:
78%

"nem kérdez az ember olyat, amivel akar fájdalmat is okozhat, alap intelligencia"

Ezzel az erővel bárki bármikor bármilyen kérdéssel vagy akár kijelentéssel okozhat fájdalmat, szóval akkor alapintelligencia, hogy az emberek ne is szóljanak egymáshoz?...

Az is alapintelligencia, hogy ha nem mondtam el valakinek, hogy éppen most vetéltem el, akkor bármit kérdez, vagy mond, nyilván nem megbántani akar vele, tehát nem sértődöm meg, hanem elterelem a szót, ha nem akarok az adott témáról beszélni. Egy intelligens ember tudja, hogyan terelheti másra a szót.

júl. 31. 20:13
 55/80 anonim ***** válasza:
88%
"Majd."
júl. 31. 20:56
 56/80 anonim ***** válasza:
72%

Közöd? Na, a saját szexuális életeddel törődj. - max.

Nálunk mondjuk úgy, hogy tudják, nem lesz sohasem gyerek, mert beteg vagyok - bár többek között ezért sem járunk hozzájuk vagy a saját családomhoz. Minek hallgassam ugyanazt a lemezt, amikor elmondtuk, nem szülök és örökbe sem fogadunk.

Bunkó az ilyen, bunkókhoz meg nem megyek.

aug. 1. 07:34
 57/80 anonim ***** válasza:
60%

49-es, ezt egy lapon említeni a főzéssel az a valami. A hozzátok hasonló kreténeket szokták elküldeni egyszer a francba.

Eleve mi közöd van más nemi szervéhez és méhéhez??? Semmi.

aug. 1. 07:39
 58/80 anonim ***** válasza:
66%

"Amikor a fiatok nem az arcomra akar élvezni"

Szerintem tobbet nem kerdezgetnenek ilyet😀

aug. 1. 08:43
 59/80 anonim ***** válasza:
6%
Hát ha te a gyerekvállalás kapcsán a nemi szervre asszociálsz, akkor én azért a ki a kretén és kit küldjünk el a francba kérdésen elgondolkoznék ... Nem azt kérdezték, hogy milyen pózban szeretkeznek!
aug. 1. 08:43
 60/80 anonim ***** válasza:
56%

"Bunkó az ilyen, bunkókhoz meg nem megyek."

Hát, pedig te is az vagy, ha azt tanácsolod, hogy

"Közöd? Na, a saját szexuális életeddel törődj."

aug. 1. 12:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!