Átmentünk kerti partira, erre anyósék leültetnek minket, hogy: "Na mikor lesz gyerek?" Ti hogy reagáltatok volna? Valami frappáns visszaszólás?
Miért ne lenne? Nem mindegy neked, hogy másnak "mikor jön a gyerek"? Miért akarod ennyire tudni? Ha majd esetleg jön, úgyis szólnak. Addig miért releváns infó számodra, hogy védekeznek-e szex közben vagy sem?
"miért releváns infó számodra, hogy védekeznek-e szex közben vagy sem"
Nem erről van szó, hanem arról, hogy
"Megkérdezni, mikor jön a gyerek nem faggatózás."
Arra vonatkozólag olvasd el a kommentem többi részét is: "Miért ne lenne? Nem mindegy neked, hogy másnak "mikor jön a gyerek"? Miért akarod ennyire tudni? Ha majd esetleg jön, úgyis szólnak."
De azt ugye tudod, hogy a gyerek úgy lesz, ha védekezés nélkül szexelnek? Szóval lényegében erről érdeklődsz ilyenkor...
"akik itt kérdezgetnek ilyeneket, ők a fizetést is szívbaj nélkül megkérdezik?"
Miért ne? Ha az én fizetésemet tudhatja mindenki (mivel tanár vagyok), mi titkolnivaló van másokéban?
Egyébként engem meg az lepett meg, hogy ilyen indítás után, hogy téged őszintén megleptek a válaszok, majd adsz valami sokkal jobb tanácsot, hogy mit lehet ilyenkor mondani, de nem... Ugyanis az a helyzet - és ezt tudhatnád te is, ha már annyira tudod, hogy mi újság intelligenciaügyben, - hogy nem mindenki üti meg azt az intelligenciaszintet, hogy ne tegyen fel bizonyos kérdéseket, itt meg pont arról van szó, hogy mit kéne ilyenkor reagálni.
"Miért ne? Ha az én fizetésemet tudhatja mindenki (mivel tanár vagyok), mi titkolnivaló van másokéban?"
Európa északnyugati felén is van bértáblázat a cégnél, tehát midnenki tudja kb. a másikét, kivéve azokat a vezetöket, akik nem esnek ezalá a szab´lyzás alá.
Mégsem jut eszébe senkinek sem kérdezgetni a másikét, kivéve a keleteurópai vendégmunkásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!