Átmentünk kerti partira, erre anyósék leültetnek minket, hogy: "Na mikor lesz gyerek?" Ti hogy reagáltatok volna? Valami frappáns visszaszólás?
Figyelt kérdés
júl. 31. 10:23
11/80 anonim válasza:
Most ,ha nem kellett volna erre az átkozott kerti partira jönni.Biztosan eltátotta volna az arcán lévő kotnyeles lyukat....
12/80 anonim válasza:
HA nem akarsz konfrontálódni akkor próbálkozunk, ha akarsz akkor meg mondod, hogy semmi köze hozzá.
13/80 anonim válasza:
Pasi helyeben: Nem tudom pedig tegnap is Meg töltöttem mint egy pulykát.
14/80 anonim válasza:
Azért kutyát nem vinnék nekik. Nem bíznám rájuk. Max plüss kutyát
15/80 anonim válasza:
Felesleges belemenni a kicsinyes csörtékbe. Annyit kell mondani, hogy majd akkor, amikor úgy gondoljuk. Vagy soha.
16/80 anonim válasza:
"Majd ha a gyámhivatal jóváhagyja az örökbefogadást."
17/80 anonim válasza:
Hiába a frappáns válasz, ha nem tudod kimondani, mert nincs eszköz mögötte.
18/80 anonim válasza:
Már rég megmondtam mindkettőnk szüleinek, hogy ha még egyszer felhozzák ezt a témát, akkor felállok és hazamegyek. Azóta többnyire csend van, bár néha vannak ilyen ""kimagyarázható"" utalgatásaik..
19/80 anonim válasza:
"Majd szólunk. Na, kaja is lesz vagy csak ez a kis kóstoló?"
20/80 anonim válasza:
Én meg sem szolaltam volna, hanem szó nélkül fordultam volna haza, még csak le se ültem volna. Akkor is, ha az én saját anyám kérdezte volna ilyen jelleggel és hangsúllyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!