Jó visszaszólások ezekre?
"Kövér vagy!"
"Híztál!"
"Átlagos vagy."
"Nem lesz nagy életutad."
Néztél már tükörbe?
Te se vagy egy matyóhímzés.
Hardcore: engem így is d.gnak ;)
Kover vagy. -Azert jo lenne tudnu,lany vagy fiu vagy es hany cm-hez hany kg.
Nem mindegy,hogy egy curvy alaku szupemodell nore mondjak,h kover vagy egy 200 kg-osra. Vagy fiura.
Kover vagy. - Koszonom a bokot ,sokat faradoztam a formamon.
Atlagos vagy. - Koszonom a bokot.
Hiztal . -Koszonom a bokot.
Nem lesz eletutad. - Temetkezesi vallalkozo lettel es keves az ugyfelef?
A kövér vagy, meghíztál dumára a férjem ezt szokta mondani: köszi, hosszú évek kemény munkája van benne!!!
Átlagos vagy: De jó, ha ez az átlag akkor Magyarország tényleg előre megy, nem hátra! Igyekezz te is felzárkózni az átlaghoz!
Nem lesz nagy életutad: sajnálom, hogy neked sem, mert nincs időd a saját életeddel foglalkozni, ha folyton másokéban vájkálsz!
Bármi lehet jó visszaszólás egy verbális bántalmazásra, ami humoros, ironikus, önirónikus, de azért visszaszúr.
1. Kövér vagy! - Nem vagyok kövér, csak erős csontozatom van!🗿🤫🧏♂️
2. Híztál! - Alul is meghíztam megmutassam?🍷🗿
3. Átlagos vagy! - Átlagos vagy te! Én biza nem!╭∩╮( •̀_•́ )╭∩╮
4. Nem lesz életutad! - Az élet tele van meglepetésekkel és sose tudhatod mit hozhat, de én hozhatok neked egy állast öcsike! 𝕾𝖐𝖎𝖇𝖎𝖉𝖎 𝕿𝖔𝖎𝖑𝖊𝖙😈❤️🔥
- Kövér vagy!
- Tudom, de nekem legalább nem kell a padlóhoz szögelnem magam, mint egy magadfajta anorex nádszálnak. 😄
- Híztál!
- Téged meg mindjárt Túrkevéig repít a szél. 😄
- Átlagos vagy.
- Az még mindig jobb, mint egy ilyen polgárpukkasztó bohóc, mint te. 😄
- Nem lesz nagy életutad.
- Az enyém legalább még tart, a tiéddel ellentétben. 😄
“Mindenkinek van valamilyen életútja.
Van, akié felfelé visz. Van, akié lefelé. Ne csüggedj, a béka segge alatt is van létra, küzdj meg érte.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!