Mit szóljak vissza?
Kicsit molettebb az alkatom és most fog kezdődni az iskola
Tudnátok segíteni hogy mit szóljak vissza ha beszólnak az alkatom miatt?
Vigyazz ma meg nem ettem :D
De amúgy ha vissza se szólsz, csak simán fel se veszed amit mondanak?
Ha meg téged is zavar a súlyod, akkor fogyj le.
Nem kell visszaszolni. Ha visszaszolsz, vagy ragalsz ra, tovabb fogjak csinalni, mert latjak , hogy magadra veszed, ami persze tetszik nekik.
Engedd el a fuled mellett, mintha megse hallottad volna, latni fogjak , hogy tetojod az egeszet, es egy ido utan rahagyjak. Csak erosnek kell lenni, nem visszaszolni, mosolyogni. :)
Engem a vekonysagom miatt cikiztek, pedig nem voltam palca, tok normalis alakom volt. Viszont voltak az osztalyban nagymellu, nagy seggu lanyok, azoknak udvaroltak a fiuk. Hat en ilyen adottsagokkal akkor es azota se vagyok megaldva. :D
Most hivtak azok akik cikiztek osztalytalalkozora... elmennek a .... :)
Kussban tovább menni hüleség, olaj a tűzre.
Mondjuk korodat kiírhattad volna, mert nem minden szó való gyerek szájába...
--Szeretnél te ilyen erotikusan duzzadt lenni vagy ilyen barátnőt! :DDD
--Anyukádat és nagymamádat is így köszöntöd még halálos ágyukon is? Büszkék rád ugye és családod is?
--Mi van hasábburgonya, megszöktél a mcdonaldsból? :DDD
--Látom kiborult a gyufásdoboz és ilyeneket pofázva magatokat égetitek le!Rövid, de nagy égés lesz gyufaszál:D
--Nagyon laza vagy bringaküllő, gyorsan húzasd ki magad szervizben, mert ha szádra ülök kettétörsz! :DDD
--Mi van tesco szalámi, még nem csaptak 2 szelet kenyér közé véletlen anyukádék oszonnának? :DDD Te kis lapos-zsíros falatka:DDD
--Mit beszélsz te kétlábú ruhafogas? Látom esernyő barátod és járóbot is veled van:DDD Kiselejteztek titeket, azért itt?:DDD
Stb....;)
Igazából humorral dobálva vissza a piszkálás megszűnik idővel és az embert is meglátják benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!