Hogyan szóljak vissza ezekre a beszólásokra úgy hogy utána el menjen a kedve a beszólogatástól? (többi lent)
Az egyik kö***g osztálytársam akiről azt hittem hogy a barátom most egyfolytában beszólogat.
A beszólásai a következők:
1.) Hát te nagyon hülye vagy.
2.) Ku**a anyád
3.) Mivan okosnak hiszed magad?
4.) Neagódj mert itt is megbuksz.
5.) Lesz**od a lovat?
6.) Kussoljál
7.) Ö kérdezi tőlem: Jólvagy?
Én: Jól vagyok
Ö: Majd elmúlik
Ezeket minden nap megkapom tőle és már nagyon idegesít főleg az anyázás. Én csak úgy tudok visszavágni hogy azt mondom pl az anyázásér hogy a tiéd és akkor csak kiröhög és azt mondja rá hogy téged szűlt meg nem engem és arra már nem tudok mit visszaszólni és hasonlóan van ez igy a többi beszólásainál is mindig engem járat le és mindig úgy szól be hogy arra ne tudjak mit visszaszolni. Mit csináljak vele? Verjem meg? Az meg azért nem jó mert egyrészt lehet hogy ő győzne másrészt ha én győznék akkor meg kirugnának az iskolából vagy rosszabb. Ti mit tennétek az én helyemben?
Még annyi hogy tanárnak azért nem akarok szólni mert akkor meg azt mondaná hogy spicli vagyok meg hogy csak úgy tudom megoldani a problémáimat hogy a tanárnak szólok stb.
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Első válaszolónak: Hát azt nehéz megcsinálni hogy ne szóljak vissza ne foglalkozzak a mondandójával de lehet hogy ez a megoldás.
Második válaszolónak: Köszönöm szépen a tanácsokat mindenképp kipróbálom ellene.
Harmadik válaszolónak: Köszönöm szépen a linket és az ott található beszólások közül ha párat bevetek ellene akkor tuti hogy el megy a kedve a beszólásoktól :)
Ha alapjáraton úgy ismernek a tanárok, hogy békés,nyugodt.
Tapasztalatból mondom, nem rúgnak ki. Ha ő egy rosszfiú, s rendetlennek ismerik a tanárok, akkor őt húzzák elő.
Ne legyél ilyen csíra gondolkodású, hogy lehet ő az erősebb.
Ez arról szól, hogy kiállsz magadért, és akkor is szájon bszod, ha 5 éve boxol,10 éve gyúr.
Hát, azt mondanám az erőszak bem jó tanács,de azérr segítek neked
Szivasd meg jól!
1.miért te nem?
2.szerintem a tied is az!(és ha erre azt szólná amit írtál,akkor mond azt hogy,így igaz,
3.képzeld igen,miért szerinted te okos vagy?
4.miért szerinted te tovább mész a beszólásokkal?
5.nem,miért te igen?nem?akkor miért kérdezted?
6.te is
7.ugye kérdezi "jól vagy?"
Igen és képzeld ez a boldogság a világörökségig fog tartani!
8.lépés:Utána szerintem beszélj vele,hogy azt hittem barátok vagyunk,miért vagy ilyen hidd el én most lesz*rl*k nem érdekelnek a beszólásaid ,fel jelentelek a rendőrségen aztán majd akkor beszélj! Igy:)
Mond azt is neki hogy: "egy zseni adta az ötleteket és pozítív értelemben nem egyszinten van veled!"
Remélem segítettem:D
. .
. . . .
. * .
..............
. .
. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!