Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Minek ír ha utána nem válaszol?

Bogyesz98 kérdése:

Minek ír ha utána nem válaszol?

Figyelt kérdés
Már nem először tapasztalom (elsősorban fiúk körében) hogy írnak nekem facebookon, megkérdezik hogy mi van velem, aztán amikor vissza írok nekik egy teljesen normális választ, illetve visszakérdezek hogy ők hogy vannak, nemes egyszerűséggel figyelmen kívül hagyják hogy válaszoltam, nem válaszolnak pedig látták stb... mi a véreshurkáért írnak ha utána még csak arra se veszik veszik fáradságot, hogy lezárják a levél váltást?! :D nem értem a logikát
2015. dec. 30. 22:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert unatkozik és ráír 19 emberre és azok közül akik válaszolnak éppen nem hozzád van a legnagyobb kedve
2015. dec. 30. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, lányok is szoktak ilyet csinálni. Szerintem az lehet hogy ráírnak több emberre is és csak azzal folytatják a beszélgetést, amelyikkel a legizgalmasabbnak igérkezik. (Amúgy birom a stílusodat :D)
2015. dec. 30. 22:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Én mostanában lányok körében tapasztalom ezt!
2015. dec. 31. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!