Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha egy havert felhívok telefon...

Ha egy havert felhívok telefonon de nem veszi fel, hányszor szabad utána még próbálkozni hogy ne váljon zaklatássá?

Figyelt kérdés
Ha rosszkor hívom és nem vette fel, és utána még próbálkozok mondjuk 5-6szor mondjuk fél-egy órás időközönként az úgy elfogadható lehet, vagy zaklatásszámba megy már?
2015. dec. 11. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

5-6x? Ennyire mi lehet surgos?

1x, maximum 2x hivok valakit, ugyis latja, hogy kerestem, amikor a kezebe kerul a telefon.. es ha nagyon fontos, egy (!) smst dobok melle, hogy hivjon vissza, ha megkapta, mert surgos.

2015. dec. 11. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Max. 2.

Majd ő visszahív, ha már ráér.

Vagy pedig írsz neki egy üzenetet.

2015. dec. 11. 10:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy vezetékesen vagy mobilon hívod e. Ha vezetékesen és nincs otthon, akkor reális, hogy 5-6 alkalommal is telefonálsz. A mobilján fölös. Én egyszer szoktam, aztán majd visszahív.
2015. dec. 11. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:

5-6x? Én egy életre le it tiltanám a számod.

Én azt mondom, ha elsőre nem veszem fel, akkor hívjon vissza pár óra múlva. Ha sürgős akkor pár perc. És vagy felveszem vagy megmondom hogy visszahívom.

2015. dec. 11. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:
7 telefonhívás egyetlen délután már bőven zaklatás. Elég egyszer, aztán esetleg dobj eg üzenetet, hogy sürgős mondanivalód van, majd hívjon vissza, ha lesz ideje és onnantól nem illik tovább vadászni az illetőre.
2015. dec. 11. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!