A sztárok azért akarnak híresek lenni hogy utána cserbenhadják a fanokat?
Nem, az ilyen nyomik azért akarnak "híresek" lenni, hogy keressenek egy nagy rakás pénzt és megfektessenek néhány buta kis rajongót is esetleg. Van elég pénze, most már ciki a 12 évesek ügyeletes menő cukifiújának lenni - mert a 12 éveseken kívül a kutyát nem érdekli az ilyen vagy még rosszabb, oltják és nem tartják semmire se.
Az ilyen marketing-generált bandák élettartama amúgy is elég rövid. A rajongók 1-2 év alatt kinövik a dolgot, aztán jöhet a következő banda az új gyerekeknek.
Hidd el, túléled, és örülj, hogy ez a legnagyobb tragédia az életedben. Majd kis idő múlva te is jót röhögsz a dolgon. :D
Miért, mi történt?
Egyébként nagy valószínűséggel a hírességek, mielőtt híresek lesznek, ugyanannyit tudnak a hírnévről, mint mi. Aztán meglepődnek, hogy hoppá, ezen dolgozni kell.
De amúgy tényleg érdekel, mi történt?
Már elnézést, hogy csalódtam Zayn-ben mert otthagyta a bandát azért, hogy átlagos élete legyen. Csak, hogy tudd ő választta az egész retkes hírnevet amikor jelentkezett az X Faktorba. Rengetegen ismerik a nevét és kizárt, hogy csak úgy elfelejtik max. 3 év múlva.De addig elkezdheti a saját karierjét az 1D-n kívül.Ráadásul a túrnéjuk elött szált ki és ezzel kb. 1000000 rajongónak okozott csalódást köztük nekem is.A barátnőm szó szerint sírt!!!
Én meg amiatt sírtam, hogy milesz ha elbomlik a banda mert könnyen lehet (láttam már ilyet). :(
Mindenkinek megvan a véleménye erről, nekem ez neked az, ne legyen ebből vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!