Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bármilyen kedvesen szólok...

Bármilyen kedvesen szólok anyához ő mindig csúnyán válaszol vissza. Mit tegyek? Soha ne szóljak hozza?

Figyelt kérdés

Tegnap este volt egy fesztiválon,ma pedig kedvesen megkérdeztem tőle hogy "Na anya milyen volt a fesztivál? Jol érezted magad?" ő pedig annyit mondott hogy "ó hagyjál már mi közöd? mit csináltam volna ott szerinted?".Tegnap átjött az anyósa es mondta hogy nem adjuk-e oda neki a sütőt kölcsön (mert nekünk úgyis van 2 majdnem egyforma) és mondtam neki hogy "anya adjuk oda mamának mert úgyis van kettő" és erre is azt mondta hogy "o hagyjal mar nem adok én oda semmit".Multkor apa is oda ment hozza hogy "nem vagy éhes szivem?" ő pedig "szerinted? Hol a fenébe ettem volna mikor most jöttem haza,munkából?menj már a dolgodra,ne idegesits"

Nem ertem miért ilyen mikor mi kedvesek vagyunk hozza.

2016. szept. 25. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
13%
Anyád valószínűleg megcsalja apádat. Mit gondolsz vajon mit csinálhatott a fesztiválon? Én a helyedbe kinyomoznám.
2016. szept. 25. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Kérdésedben ravaszul elrejtetted válaszodat, igen, ne szólj hozzá! Talán észbe kap egy kicsit.
2016. szept. 25. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Anyukádnak elege van mindenkiből.
2016. szept. 25. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia...szerintem sok feladat hárul rá nem? a munka, háztartás vezetése stb....lehet emiatt ingerült és frusztrált. De talán van abban is valami hogy "más tervei" vannak a jövővel kapcsolatban mivel ráunt a jelenlegi környezetére/életére.....persze ezek csak feltételezések! Nektek kell kiderítenetek mi pontosan a gondja....
2016. szept. 25. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez talán csak átmeneti, majd javul a hangulata.

Talán csak fáradt, ideges és szeretne egy kis nyugalmat.

2016. szept. 25. 19:26
 6/7 anonim válasza:

Szerintem anyádnak hiányzik valami amit apád már nem tud neki megadni!

Minden nőnek alapvető problémálya ha nincs rendesen karbantartva !

2016. szept. 26. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha mindig ilyen "pokróc" volt, akkor csak önmagát adja, nincs mit csodálkozni.

Ha viszont csak mostanában változott meg, annak két oka lehet:

- belépett a klimax és ez megviseli, vagy

- igazuk van az előttem szólóknak, valami, (esetleg valaki?) van a háttérben, ami miatt ingerült.

A tanácsom:

Ha régen nem ilyen volt, keress egy megfelelő időpontot amikor nyugodtabb és kizárólag a saját személyeddel kapcsolatosan kérdezd meg, hogy veled van e problémája és azt hogyan tudnátok megoldani.

Ha nem veled van baja, akkor te ne nyomozgass utána, abból semmi jó nem sülne ki, a dolgok általában maguktól kiderülnek!

2016. szept. 27. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!