Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jó visszaszólások ezekre?

Jó visszaszólások ezekre?

Figyelt kérdés

"Kövér vagy!"

"Híztál!"

"Átlagos vagy."

"Nem lesz nagy életutad."

2024. jún. 9. 21:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Amit én szoktam:

Te is. Jól kicombosodál.

Ha van hasa a hájtól; lehet már tudni a gyerek mesét?

Ha pasi; te se panaszkodhatsz. jó kis parizel csöcseid vannak. Több fognivaló van rajtad, mint az asszonyon. (Ezen nagyon bevörösödnek, imádom) Kis bögyös

Ha nem dagi akkor csak a pofáját jellemzem. Pl jól megviselt az élet, milyen ráncos vagy. Nagyon le vagy lakva, mi van veled?

2024. jún. 10. 06:10
 12/16 anonim ***** válasza:
"Köszönöm a bókot, a véleményed téged jellemez".
2024. jún. 10. 06:17
 13/16 anonim ***** válasza:
40%
egy jobb egyenes/bal horog kombóval válaszolnék.
2024. jún. 10. 07:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Jaj itt volt egy felhasználó akinek nagyon tetszett az egyi visszaszólása. Írta hogy anorexiából gyógylva amikor megkapta a kövér vagy, híztál megjegyzéseket, annyit mondott, hogy igen és sokkal jobban érzem magam most, mint amikor anorexiás koromban egyesével álltak le a szerveim. Írta hogy utána azonnal kuss lett.
2024. jún. 10. 07:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Kövér vagy/Híztàl: Anyàd mindig megvendégel szex utàn.

Àtlagos vagy: Így születtünk. A különbség hogy én többet hozok ki belőle mint te.

Nem lesz nagy életutad: Tudom. A különbség hogy veled ellentétben én nem àmítom magam azzal hogy egy multis középvezetői àllàs mekkora karrier.

2024. jún. 10. 09:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Amit én szoktam, 100% siker, még a kedvük is elmegy a további piszkálódástól: mosolyogni és azt mondani, hogy "rendben!:) "
2024. jún. 10. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!