Átmentünk kerti partira, erre anyósék leültetnek minket, hogy: "Na mikor lesz gyerek?" Ti hogy reagáltatok volna? Valami frappáns visszaszólás?
"illetve jöttment távoliak nem kérdeznek rá ilyesmire, mert nem érdekli őket"
Jó neked, ha neked nincsenek ilyenek. Nemrég voltam egy rokonom esküvőjén, a távoli rokonok akiket 10 éve nem láttam, mind ezzel nyaggattak, hogy mikor lesz baba....
40
A kérdésben anyosék szerepelnek, nem jottment rokon. Azért a szuleivel, párja szuleivel az ember kb azonnal megosztja a terhesség hírét
Mindenkinek megmondtuk hogy semmikor. De ettől még továbbra is kérdezgetik, hogy "jó jó, de mikor? akkor még vártok kicsit?"
43
Hagyjuk már ezt a "mert olyan szülők voltak" dumát. Nem kell a szülőt sarazni mindenért. Mindenki egyéniséggel születik és bizony az nem mindig passzol össze a szulojevel. Meg amúgy is, anyunak elmondod, mert "egyértelmű, hiszen az anyám", anyós meg kb kozellenseg szinten van, hiába a férj anyja.
Én nem tartok kapcsolatot bunkó emberekkel. Nem is értem, mért kéne! Soha nem megyek el olyan helyre, ahova nem akarok elmenni.
Nem lehet tudni, mi okozhat fájdalmat, bármi okozhat. A munkahelyére se lehet rákérdezni, mert hátha kirúgták? Az autójára se, mert hátha totálkárosra tört? A nyaralásra se, mert hátha nem mentek? A főzésre se, mert hátha nem tud főzni? Bármiről lehet beszélni, rossz dolgokról is. Nem kell rózsaszín valóságot festeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!