Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Átmentünk kerti partira, erre...

Átmentünk kerti partira, erre anyósék leültetnek minket, hogy: "Na mikor lesz gyerek?" Ti hogy reagáltatok volna? Valami frappáns visszaszólás?

Figyelt kérdés
júl. 31. 10:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
94%

"illetve jöttment távoliak nem kérdeznek rá ilyesmire, mert nem érdekli őket"

Jó neked, ha neked nincsenek ilyenek. Nemrég voltam egy rokonom esküvőjén, a távoli rokonok akiket 10 éve nem láttam, mind ezzel nyaggattak, hogy mikor lesz baba....

júl. 31. 14:30
 42/80 anonim ***** válasza:
37%

40

A kérdésben anyosék szerepelnek, nem jottment rokon. Azért a szuleivel, párja szuleivel az ember kb azonnal megosztja a terhesség hírét

júl. 31. 14:33
 43/80 anonim ***** válasza:
59%
Ha vannak olyan viszonyban. Ha nem, 3 hónapig várnak mint mindenki más. És itt meg ugye szó sincs semmilyen terhességről. Ha jó viszonyban lennének, mert olyan szülők voltak, alapból tudnának arról, mit tervez a pár.
júl. 31. 14:35
 44/80 anonim ***** válasza:
20%
Hát akkor megmondjátok nekik. Mi azon a titok, hogy akármikor vagy soha vagy mikor felépül a ház? Ez nem nyaggatás, ez érdeklődés. Mondjuk, primitív érdeklődés, de nem rosszindulatú. Ha te nyaggatásnak érzed, akkor úgy érzed, mintha hibás lennél abban, hogy még nem jött el.
júl. 31. 14:35
 45/80 anonim ***** válasza:
77%
Vagy csak magánügy? Én sem kérdezem meg milyen pózban szexelnek.
júl. 31. 14:37
 46/80 anonim ***** válasza:
90%

Mindenkinek megmondtuk hogy semmikor. De ettől még továbbra is kérdezgetik, hogy "jó jó, de mikor? akkor még vártok kicsit?"

júl. 31. 14:38
 47/80 anonim ***** válasza:
25%

43

Hagyjuk már ezt a "mert olyan szülők voltak" dumát. Nem kell a szülőt sarazni mindenért. Mindenki egyéniséggel születik és bizony az nem mindig passzol össze a szulojevel. Meg amúgy is, anyunak elmondod, mert "egyértelmű, hiszen az anyám", anyós meg kb kozellenseg szinten van, hiába a férj anyja.

júl. 31. 14:40
 48/80 anonim ***** válasza:
79%
Dehogyis. Én pl anyósomnak simán elmondtam, apósomnak viszont soha nem mondanám el. És igen, a szülő gyerek viszony 90%ban a szülőn múlik.
júl. 31. 14:41
 49/80 anonim ***** válasza:
30%

Én nem tartok kapcsolatot bunkó emberekkel. Nem is értem, mért kéne! Soha nem megyek el olyan helyre, ahova nem akarok elmenni.

Nem lehet tudni, mi okozhat fájdalmat, bármi okozhat. A munkahelyére se lehet rákérdezni, mert hátha kirúgták? Az autójára se, mert hátha totálkárosra tört? A nyaralásra se, mert hátha nem mentek? A főzésre se, mert hátha nem tud főzni? Bármiről lehet beszélni, rossz dolgokról is. Nem kell rózsaszín valóságot festeni.

júl. 31. 14:46
 50/80 anonim ***** válasza:
77%
De azért a gyerek vállalás olyan ahol tipikusan tobb probléma lehet, sokan vannak manapság meddőségi központokban. De szerintem zárjuk le, ti tipikusan azok a parasztok vagytok akik ilyenek simán kérdeznek, remélem egyszer jól elkuldenek titeket a francba egy ilyen után.
júl. 31. 14:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!